Met de fiets door New York

Door Pickx

Deel dit nieuws

Iedereen kent New York van zijn gele taxi’s, maar de beste manier om deze wereldstad te ontdekken, is met de fiets! De afgelopen jaren is serieus gewerkt aan de fietsinfrastructuur van The Big Apple. Stokpaardje van het hele project is de NYC Greenway: een fietspad dat Manhattan omzoomt.

Fiets in alle rust rond Manhattan, over een aangenaam en veilig fietspad, door parken en verkeersluwe gebieden, met aan de ene kant het water en aan de andere kant de bekende en onaantastbare wolkenkrabbers. In no time kan je de stadsjungle induiken.

USA-specialist Connections biedt een uitgebreide keuze aan begeleide fietstochten of huurfietsen voor vrij gebruik. Deze fietstours kosten tussen de € 47 en € 56. Voor wie het liever wat rustiger aan doet, zorgt Connections voor een hop on hop off buspas langs de Greenways.

Als je na deze unieke ervaring de New Yorkse fietsmicrobe helemaal te pakken hebt, dan regelt Connections voor jou een arrangement naar de Five Boro Bike Tour (6 dagen vanaf € 1399)! Deze grote fietswedstrijd is het tweede grootste sportevenement van New York en vindt jaarlijks plaats op de eerste zondag van mei. Connections zorgt voor alles: vluchten, het verblijf in een 3- of 4-sterrenhotel, een fiets en je deelnameticket voor de race op 5 mei 2013. Combineer deze unieke fietsbelevenis met een volwaardige citytrip. Voor en na de fietstocht heb je ruim de tijd om de Greenway verder te ontdekken. Je kan natuurlijk ook shoppen of museumhoppen!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top