AztraL en KCorp beginnen goed aan seizoen 2021-2022 van RLCS

Door Proximus

Deel dit nieuws

Het Rocket League-roster van Karmine Corp, met de Belg Maello “AztraL” Ernst, is sterk begonnen aan de 2021-2022 Rocket League Championship Series. Het team behaalde zondag een top 3-4 finish in het eerste evenement van het seizoen, wat hen 200 punten oplevert in het algemeen klassement.

Het was een druk weekend voor Europese Rocket League-fans! Zaterdag en zondag vond de eerste regionale Main Event plaats van het herfstsegment van de 2021-2022 Rocket League Championship Series, de belangrijkste competitie van Psyonix.

Spelers en fans konden eindelijk de draad opnieuw oppikken, na een 2021 waarin veel evenementen werden afgelast, en een herverdeling van de competitie. In dit eerste regionale evenement kwamen een aantal mooie verhalen tot stand. Met name voor de Belg Maello “AztraL” Ernst, die speelde onder de vlag van de Franse organisatie Karmine Corp.

Het team heeft na een overwinning in de WePlay Invitational een heel goed tweede toernooi achter de rug. Karmine Corp, bestaande uit AztraL, itachi en Stake, won alle wedstrijden in de Zwitserse ronde. Daarmee deed het veel beter dan sommige grote namen in het circuit, zoals Team BDS.

Endpoint verrast

Het trio kon zo doorstoten naar de halve finale. Daar ontmoetten ze Endpoint. Aan het einde van een razend spannende Bo7, die lange tijd nek aan nek verliep, scoorde Endpoint uiteindelijk de verlossende goal.

Endpoint leek in topvorm. Het team kon zelfs de favoriet van de competitie, Team BDS, kloppen in de grote finale. Zo mochten de spelers de eerste Europese titel van het seizoen 2021-2022 mee naar huis nemen.

Karmine Corp moet het momentum nu hoog houden en punten blijven verzamelen, om een plaats in de eerste Major van het seizoen te bemachtigen. Ter herinnering: alleen de beste vijf ploegen van Europa verdienen een ticket voor dat toernooi.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top