Kerstcadeaus voor fashionista’s

Nieuws | Voor elke vrouw het juiste cadeau. Verslaafd aan de laatste modetrends, fan van make-up en stijlvol design? Enkele leuke ideetjes om op je lijstje te zetten!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Voor elke vrouw het juiste cadeau. Verslaafd aan de laatste modetrends, fan van make-up en stijlvol design? Enkele leuke ideetjes om op je lijstje te zetten!

Pure verwennerij

In de winter kan je huid wel wat extra’s gebruiken. Speciaal voor eindejaar verschijnen heel wat beautyproducten in een feestverpakking.

Yves Rocher pakt deze winter uit met de Golden Tea collectie met de aangename geur van thee voor een kerstsfeer die in het teken staat van zachtheid en verfijning. De cadeauverpakking bestaat uit een mini handcrème, bath & shower gel, body lotion en lippenverzorging.

Caudalie pakt uit met een trio voor de handen met drie hand- en nagelcrèmes, verrijkt met polyfenolen van druivenpitten met een antioxiderende werking, en sheabutter en avocadoboter, die  hydratatie en zachtheid combineert voor gevoede en beschermde handen.

Bij Rituals vind je geschenkpakketten in vier verschillende versies van de verschillende collecties, zoals The Ritual of Sakura met shower gel, scrub, body cream en hand wash.

Toffe kerstitems

Tijdens het kerstdiner schitter je ook dit jaar met je kersttrui van JBC. Maak je look af met toffe kerstsokken van Burlington, een muts van Comma en een charm van Pandora.

Een klein cadeautje

Natuurlijk zijn we ook blij met iets kleins! Wat haar stijl ook is: met een juweel kan je elke vrouw gelukkig maken! Voor elk budget vind je wel iets mooi.

Van links naar rechts: ketting Swarovski, armband Primark, ring Lore Van Keer, oorbellen Titto.

Heerlijk parfum

Heel wat parfums komen speciaal voor de feesten in pakket met een extraatje, waaronder de Acqua di Parma Peonia Nobile Holiday Giftbox met badcrème en bodylotion, Nina Ricci Bella met lippenstift, Givenchy Very Irrésistible met bodylotion en Flowers by Kenzo met shower cream en bodylotion.

Voor in de slaapkamer

Worden het feesten vol verleiding? Hunkemöller pakt uit met zijn GLAM collection die alle harten zal doen smelten.

Je troeven in de kijker

Met deze make-up zal je nog meer stralen tijdens de feesten!

De Beauty Crackers van Only You gevuld met beautyverrassingen, bevatten een oogschaduwpalet, gloss, lipstick, oogpotlood, wenkbrauwpoeder duo en een potje losse glitter voor gezicht en lichaam.

De BE Creative Make-Up Cracker bevat drie bestsellers uit het assortiment in een miniformaat: een baked highlighter, nagellak en matte lipstick.

Bij & Other Stories vinden we leuke setjes nagellak met een potje glitters voor de finishing touch.

De jane iredale Kiss and Tell Lip Stain/Gloss Kit bevat een lip stain Craving (lichte zalmkleur), een lip stain Fascination (donker roze) en een lip gloss Crystal, die een heldere glans geeft. De Lip Stain houdt lang, schilfert niet en beschermt de lippen. Dit alles met een heerlijke Tahiti Vanille smaak. De Lip Gloss is een verzorgende, niet kleverige formule die voor een glanzende finish zorgt en volledig vrij is van petroleumderivaten.

De juiste accessoires

Het zijn de accessoires die je look helemaal af maken. Voor op je verlanglijstje: sjaal s. Oliver Black Label, handtas Fabienne Chapot, handschoenen & Other Stories, enkellaarsjes Kennel & Schmenger.

Een glamoureus kapsel

L’Oréal pakt speciaal voor de feesten uit met een Limited Edition van hun Steampod, het eerste professionele gladmakend systeem op stoom. De Red Obsession Steampot met nieuw magisch design tovert je deze winter ogenblikkelijk om tot een echte prinses. 'Stoom' je volledig klaar voor de feestdagen en laat de ster in jou naar boven komen. Je kan verschillende looks uitproberen met dit ongelofelijk handig toestel.

De geur van kerst

De juiste geur in huis brengt je meteen in de sfeer van de feestdagen. De Crystal Mornings giftset van Spaas met een winterse geurcombinatie van mirre en kardemom bevat een grote kaars met drie wieken. De zachte tinten combineren perfect met natuurlijke materialen als hout en metalen als koper en messing.

Een blikvanger in je interieur

Over designschatten gesproken: de Lyngby vaas is één van de meest populaire iconen van de Deense design geschiedenis. Deze industrieel vormgegeven vaas is internationaal bekend omwille van zijn diepe groeven. Maar zelfs grote iconische designstuks hebben wel eens baat bij een opfrissing. Daarom geeft Lyngby Porcelain deze iconische vaas een experimenteel glazuur, die afloopt langs de zijkanten. Het glazuur wordt met de hand aangebracht, waardoor elke vaas uniek is.

Trendy servies

Opvallende en sterke kleuren en prints zijn kenmerkend voor modeontwerpster Fabienne Chapot. Die kan je nu ook terug vinden aan tafel, want bij JUTTU vind je dit leuke servies met luipaardprint.

Onbetaalbare herinneringen vastleggen

De Fujifilm instax camera is steeds meer een trendy wanna-have gadget. Logisch wanneer je weet dat al je leuke herinneringen tijdens feestjes, etentjes, vakanties of belangrijke levensgebeurtenissen onmiddellijk vastgelegd én geprint kunnen worden. Van een mooi Kerstsouvenir gesproken!

Een veilige keuze

Wil je op zeker spelen? Kies dan voor een cadeaubon.

Bij de Vivabox '2 buitengewone nachten' ontvang je een verzorgingspakket van Cinq Mondes bestaande uit een kaolin en kruidenmasker (20 ml), een exfoliërende papayapuree voor in de douche (20 ml) en een Ayurvedic Herbal Repairing Shampoo Cream (20 ml).

De Wonderbox geschenkdoos '2 dagen Wellness' zit boordevol ontspanning én dromen en is volledig gewijd aan sereniteit en rust. Het bevat 460 verblijven voor twee personen in kastelen, herenhuizen, 3-, 4- en 5-sterrenhotels met luxe spa ... Op het programma: één overnachting, ontbijt en toegang tot de ontspanningsruimte.

Bekijk ook:
Culinaire pakjes onder de kerstboom

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top