Ford komt met pak nieuwigheden naar Paleis 4

Nieuws | In Paleis 4 van Brussels Expo stelt Ford haar nieuwigheden voor. En dat zijn er heel wat: de Mustang, de GT, de nieuwe EcoSport, de Tourneo Custom en in Europese première ook de Tourneo Courier en Tourneo Connect.

Door MediaForta

Deel dit nieuws

Ford Mustang

In 2018 evolueert de Mustang verder op hetzelfde elan.  De nieuwe ledlampen en het digitale dashboard met een 12-inchscherm belichamen zijn sportieve persoonlijkheid. Ook het onderstel werd herwerkt met de adaptieve ophanging MagneRide (in optie). Deze technologie checkt 1000 keer per seconde de rijomstandigheden en past de schokdempers continu aan.

Ford Mustang GT

In de GT-variant kan de Ford Mustang rekenen op een krachtigere V8-motor met een vermogen van 450 pk.  De cilinderinhoud van 5,0 l kan worden gekoppeld aan een automaat met 10 versnellingen! De bestuurder kan ook zelf schakelen met de schakelpeddels aan het stuur. Wie op zoek is naar minder extreme rijervaringen, kan opteren voor de Ford Mustang met een 2,3 l EcoBoost-motor met 290 pk.

Ford GT

De ultrasportieve Ford GT is een zeldzaam juweel.  Deze coupé wordt in Belgische première op het Autosalon van Brussel voorgesteld. Ontdek er zijn DNA dat schatplichtig is aan de GT40, de winnaar van de 24 uur van Le Mans in 1966, 1967, 1968 en 1969.

Ford Tourneo Courier

Ontdek ook de Tourneo Courier in Europese première.  Hij kreeg een facelift en is de ideale oplossing voor grote gezinnen. Deze wagen biedt een zee van ruimte, is praktisch en zuinig. Je kunt er makkelijk de hele familie, inclusief bagage, mee vervoeren voor een zacht prijsje. De Tourneo Courier is beschikbaar in twee motorversies: een Euro 6b TDCi Diesel en een 1,0 EcoBoost benzine.

Ford Tourneo Connect

Net zoals zijn kleine broertje komt ook de Ford Tourneo Connect zijn facelift in Europese première voorstellen.  Het nieuwe design biedt plaats aan 5 of 7 mensen. Deze slimme bondgenoot voor het gezin is uitgerust met de nieuwste technologieën van het merk, zoals het Sync 3-multimediasysteem en de opties voor rijondersteuning die een berline waardig zijn. Onder de motorkap vind je dezelfde motoren als bij de Tourneo Courier.

Ford Tourneo Custom

De Ford Tourneo Custom, ideaal voor grote gezinnen, wordt nu nog beter.  Hij is robuust, flexibel, uiterst praktisch en past zich met zijn verschillende configuraties moeiteloos aan ieders eisen aan. Deze people mover voor particulieren kreeg een nieuwe look en biedt het comfort van een grote monovolume, maar met meer plaats aan boord en in de koffer.

Ford EcoSport

De nieuwe Ford EcoSport kreeg een nieuwe, geraffineerdere look.  Deze SUV is tegelijk robuust en elegant. Hij is compact maar zijn uitrusting is een auto uit het hogere segment waardig. Zo heeft het dashboard een touchscreen. Verder aan boord: een verwarmd stuurwiel, een B&O PLAY audiosysteem, cruise control met een regelbare snelheidsbegrenzer en een achteruitrijcamera.

Ford EcoSport 4x4

De Ford EcoSport is een echte compacte, hedendaagse en polyvalente SUV.  De EcoSport is ideaal in de stad maar presteert ook uitstekend op het platteland met zijn slimme uitrusting. Ford gaf hem een namelijk een all-wheel drivesysteem mee. De 1,5 l TDCi dieselmotor heeft een vermogen van 125 pk en een handmatige versnellingsbak met 6 versnellingen.

Ford Fiesta ST

De Ford Fiesta ST lanceert Ford Performance.  Deze sportieveling is een Belgische première en onderscheidt zich door zijn dynamische, maar sobere karakter. De 3-cilinder EcoBoost 1,5 l heeft een vermogen van 200 pk. Daardoor gaat hij in 6,9 seconden van 0 tot 100 km/u. Op kruissnelheid schakelt deze polyvalente berline een cilinder uit om het verbruik te beperken. Bovendien kan de bestuurder kiezen tussen 3 rijmodi.

EcoBoost 1,0 l

De EcoBoost-motor van Ford is een echte bestseller.  Eén Ford op 5 krijgt deze 1,0 l 3-cilinder mee. Deze kleine benzinemotor sleepte de titel 'Motor van het jaar 2017' in zijn categorie in de wacht. Het turbomotorblok met directe injectie is bijzonder compact. Hij is beschikbaar in drie varianten: 100 pk, 125 pk en 140 pk. En in 2018 zal hij bovendien één van de cilinders kunnen uitschakelen.

Breng een virtueel bezoek aan het Autosalon van Brussel 2018!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top