Win jouw Sony Xperia XZ Premium, de meest verrassende photophone van het jaar!

Nieuws | Opgelet, buitengewoon product gespot! Zeker op het vlak van digitale beeldvorming aangezien de Xperia XZ Premium van Sony enkele markante nieuwigheden introduceert. Doe mee aan de wedstrijd onderaan deze pagina en win deze smartphone!

Door Pickx

Deel dit nieuws

De nieuwe smartphonester van Sony zal de manier waarop je de belangrijke momenten in je leven vastlegt drastisch veranderen. De Japanse ingenieurs maakten namelijk handig gebruik van de expertise die ze opdeden bij de ontwikkeling van de Cyber-shot en Alpha fototoestellen om een aanpak te ontwikkelen die ongezien is in de wereld van de smartphone.



Stel je voor: een voetbalspeler steekt het veld over met de bal aan de voet. Met je Xperia XZ Premium en zijn 19 megapixels rijke sensor in de hand mis je geen enkel detail van zijn opmars. Op het exacte moment waarop hij afzet om te scoren, activeer jij de “Super Slow Motion”-functie. Je toestel maakt dan snel de switch van een opnamesnelheid van 30 naar een van 960 beelden per seconde en houdt dit enkele ogenblikken aan. Animo verzekerd wanneer je de beelden nog eens herbekijkt met familie of vrienden: het schot op doel wordt in een haarscherpe super slow motion weergegeven, eentje waarvan je nooit had durven dromen! Naast de vele andere Sony technologieën zorgt Motion Eye ervoor dat je ook scherpe foto’s en video’s kan maken van snel bewegende personen of dingen. En wat nog beter is: wanneer de sensor beweging detecteert neemt hij tot vier beelden zelfs voor je de sluiterknop hebt ingedrukt! Zo ben je zeker dat je geen enkel belangrijk moment mist!

Een adembenemend scherm

De digitale beeldvorming is een van de grote sterktes van de Xperia XZ Premium. Maar het is verre van de enige. Het is ook de eerste smartphone ter wereld met een 4K Ultra HD scherm. Het 5,5 inch (14 cm) scherm is ongelofelijk helder en geeft kleur en contrast verbluffend realistisch weer in een resolutie van 3840 x 2160. Die resolutie kunnen we normaal gezien enkel bewonderen op de laatste nieuwe televisieschermen van het UHD 4K High Dynamic Range. Opnieuw, net zoals voor de camera, maakt Sony hier gebruik van de expertise die het opdeed in andere domeinen om een uitzonderlijke beeldkwaliteit te creëren.  

En aangezien de naam van Sony sinds de Walkman onlosmakelijk verbonden is met mobiele muziek biedt de Xperia XZ Premium ook een Hi-Res klank, zelfs wanneer je audiobestanden gecomprimeerd zijn. De DSEE HX technologie maakt upscaling mogelijk die de subtiele nuances van de oorspronkelijke opname herstelt en de geluidskwaliteit van een concert simuleert.



Neem je PS4 mee in alle kamers van je huis

Naast foto, video en audio vergeet de Xperia XZ Premium ook de grootste specialiteit van Sony niet: videogames. Eens je smartphone verbonden is met je wifinetwerk maakt die gebruik van het PS4 Remote Play systeem waardoor je de spelletjes van je PS4-console ook op het mooie scherm van je smartphone kan spelen, waar je maar wil!
 
Een high performance toestel

De Xperia ZX Premium heeft een elegant design en is aan beide zijden bekleed met Corning Gorilla Glass 5 wat hem stof- en regenbestendig maakt. Zo kan je volop genieten zonder dat ongelukjes roet in het eten gooien. Daarnaast heeft het toestel een ongelooflijk krachtige processor, de Snapdragon 835 van Qualcolmm, die over een Gigabit class connectiviteit beschikt dankzij de LTE X16-modem. Goed voor een downloadsnelheid van 1 Gbit/s. Dezelfde snelheid als van een glasvezelnetwerk. Maar dan in je broekzak.  

Meer info over de Sony Xperia XZ Premium

Gestest: De Sony Xperia XZ Premium!

Win jouw exemplaar hier!


 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top