10 manieren om betere selfies te maken

Nieuws | 10 manieren om betere selfies te maken

Door

Deel dit nieuws

Het is ongetwijfeld het jaar van de selfies. En daar spelen niet enkel app-ontwikkelaars maar ook hardware- en accessoirefabrikanten op in. Hoog tijd om tien manieren op te lijsten om betere selfies te maken. Een eerste app is B612. Met deze foto-app voor iOS maak je in een handomdraai de fraaiste zelfportretten. Dankzij een vijftigtal leuke filters en effecten kun je ze Instagram-gewijs pimpen.

Lange arm

Het grootste probleem bij het maken van selfies? De lengte van je arm! Dankzij de Selfie Stick Arm Extension van Rollie kun je je arm met ongeveer een meter verlengen. Geschikt voor smartphones van verschillende merken!

3, 2, 1, ... klik!

Speciaal voor Android-gebruikers is er de gratis app Self Camera Timer. Stel zelf de tijd in en aan het aantal shots dat gemaakt moet worden. Handig!

Externe sluiterknop

De ShutterBall is een geniale uitvinding. Positioneer je smartphone ergens en verbind de ShutterBall via bluetooth met je telefoon. Neem een coole pose in en knijp in het balletje om een foto te maken!

Virtuele plastische chirurgie

Natuurlijk wil je er goed uitzien op die ene selfie. Met de app Facetune voor Android en iOS kun je elk zelfportret een beetje retoucheren. Witte tanden, pukkel wegwerken, de huid was gladder maken...Het kan allemaal in een tik en een veeg.

Haarborstel 2.0

De Selfie Brush is een haarborstel met een uitsparing voor je iPhone 5(S). Kwestie van eerst je haar netjes te kunnen kammen, vervolgens in het kleine spiegeltje te checken of je een beetje fatsoenlijk oogt en daarna gemakkelijk een selfie te kunnen maken.

Knijpen voor een selfie

Met de gratis app CamMe voor iOS kun je de zelfontspanner lanceren met handbewegingen. Haal je hand in beeld, maak een knijpbeweging en drie seconden later maakt de app een foto. Handig!

Piepklein knoppie

Hisy is een piepklein bluetooth knopje waarmee je de sluiterknop van je iPhone bestuurt. Opmerkelijk is dat de batterij het erg lang uithoudt en je geen speciale app nodig hebt. Voor Android-gebruikers is er een gelijkaardige Halo-knop van dezelfde fabrikant.

Perfectie

Met de gratis Android-app YouCam Perfect zie je er in enkele ogenblikken waanzinnig goed uit. Kies één van de 6 beautification levels voor een naturel of glamoureuze look. Pimp je foto met speciale filters, effecten en kaders.

Betere grip

Schrik om je dure telefoon te laten vallen terwijl je een selfie maakt? Gebruik dan de Selfie Ring voor een betere grip. Het accessoire werkt met alle smartphones en doet zelfs dienst als standaard.

Lees ook:

De beste selfies maak je zo!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top