Duik in de wereld van de advocatuur met ‘Striking Out’ en deze andere series

Series | Sinds kort kan je via de tv-optie Pickx Mix en via de exclusieve zender Pickx+ naar ‘Striking Out’ kijken. Het is een spannende rechtbankserie uit Nieuw-Zeeland die wat ons betreft kan wedijveren met andere geweldige reeksen uit hetzelfde genre. Welke dat zijn, lees je hier.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Striking Out

Tara Rafferty (Amy Huberman) is een gepassioneerde jonge advocate die voor een prestigieus advocatenbureau werkt. Ze ontdekt dat haar verloofde, die tevens haar collega is, vreemd gaat en daarom besluit ze om haar leven over een andere boeg te gooien. Ze neemt ontslag, begint haar eigen praktijk en neemt een aantal zaken aan die haar lijnrecht tegenover belangrijke partijen zetten. Sommige zaken die ze aanneemt blijken bovendien haar morele kompas uit te testen.

'Striking Out' is vanaf nu te zien op Pickx+ (zender 13) en vanaf nu ook beschikbaar in de Pickx Mix op aanvraag-catalogus. Je kan deze tv-optie nu één maand gratis te proberen. Daarna betaal je voor deze tv-optie 10,99 euro/maand. Ontdek hier alles over Pickx Mix!

Better Call Saul

In deze prequelserie van ‘Breaking Bad’ krijgen we het leven van advocaat Saul Goodman te zien toen die nog door het leven ging als Jimmy McGill (Bob Odenkirk). McGill probeert als pleiter de eindjes aan elkaar te knopen, maar blijkt een groter talent te hebben voor listige streken dan voor de advocatuur. De levensstijl van Jimmy blijkt ook een wig tussen hemzelf en zijn broer Chuck (Michael McKean) te drijven. Gelukkig er nog Kim Wexler. Zij is een topadvocate in wording die haar hart heeft verloren aan Jimmy. Of is het andersom?

Ontdek ‘Better Call Saul' vanaf nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Pickx vind je hier terug.

When They See Us

New York City, 1989. De Amerikaanse politie beslist om vijf Afro-Amerikaanse tienerjongens te arresteren op verdenking van verkrachting, mishandeling en poging tot doodslag. Ze hingen dat jaar op een avond rond in Central Park, waar op hetzelfde moment een jonge jogster werd verkracht en voor dood werd achtergelaten. De jongens schreeuwden hun onschuld uit maar werden alsnog veroordeeld tot een jarenlange celstraf. In 2014 slaagden ze er alsnog in om hun onschuld te bewijzen en werd hun verhaal bekendgemaakt.

Ontdek ‘When They See Us' vanaf nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Pickx vind je hier terug.


How to Get Away With Murder

Annalise Keating (Viola Davis) is een briljante en charismatische professor die gespecialiseerd is in het strafrecht. Ze kent haar vakgebied door en door en moet die onverwachts ook in de praktijk brengen wanneer een studente plotseling dood wordt aangetroffen. Keating besluit vijf van haar meest getalenteerde leerlingen aan te stellen. Samen moeten ze uitvissen wat er gebeurd is en vooral… wie er iets te verbergen heeft.

Ontdek ‘How to Get Away With Murder’ vanaf nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Pickx vind je hier terug.

Suits

In deze Amerikaanse serie zien we hoe schoolverlater Mike Ross (Patrick J. Adams) per toeval een baan krijgt bij een van de beste advocaten van New York, Harvey Specter (Gabriel Macht). Mike blijkt aardig mee te kunnen als advocaat en hij zorgt er ook voor dat Harvey weer enthousiast wordt over zijn eigen job als strafpleiter. De twee groeien steeds meer naar elkaar toe en blijken een ijzersterk duo van strafpleiters te zijn.

Ontdek 'Suits' vanaf nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Pickx vind je hier terug.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top