Dit zijn de nieuwe namen in seizoen 3 van ‘Onder Vuur’

Series | Het nieuwe seizoen van ‘Onder Vuur’, de Vlaamse serie over een Oostendse brandweerkazerne in de rats, is binnenkort te vinden op Streamz. De cast verwelkomt enkele nieuwe namen en die beloven voor spannende verhaallijnen en extra kopzorgen voor luitenant Dominique te zorgen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Op 6 juni begint een nieuw seizoen van ‘Onder Vuur’. Dat speelt zich ongeveer een jaar af na de gebeurtenissen van het tweede seizoen. Post Oosteroever is samengesmolten met Post Noordhoek, wat broodnodige versterking met zich meebrengt. Vier jonge, nieuwe krachten brengen heel wat leven in de brouwerij, maar het durft al eens knetteren met de oude garde. Dat zijn extra kopzorgen voor luitenant Dominique (Lien De Graeve). En wanneer Orlando (Louis?Talpe) onverwachts terugkeert uit Zweden en Tom (Aimé Claeys) ontspoort, komen de onderlingen spanningen en persoonlijke relaties nog meer onder druk te staan.

Het hek is helemaal van de dam wanneer een interventie foutloopt en een jongeman overlijdt. Zijn invloedrijke vader (een rol voor Wim Willaert) stelt alles in het werk om de kazerne ten val te brengen. Het hele team krijgt het zwaar te verduren en Dominique dreigt de grip op de ploeg en het vertrouwen van het stadsbestuur te verliezen. En dan komt een mysterieuze onbekende ook nog roet in het eten gooien.

Voer genoeg voor opnieuw enkele razend spannende scenario’s. Naast Wim Willaert (die elke televisiekijkende Vlaming al erg goed zou moeten kennen) zijn Vincent Van Sande, Ellen Sterckx, Anushka Melkonian en Ismaïl L’Hamiti nieuw in de cast. Even voorstellen.

Vincent / Pieter

Vincent Van Sande kruipt in de huid van Pieter Voet, een jonge rijzende ster binnen het Oostendse brandweerkorps. Na de sluiting van Post Noorderhoek wordt hij, de jongste adjudant van de zone, onthaald als een aanwinst voor het team, maar er wordt ook gefluisterd dat hij van de explosieve situatie profiteerde om zichzelf in een gunstige positie te zetten. Misschien is hij wel net iets te enthousiast om promotie te maken. Vincent geldt ook al even als een rijzende ster in het Vlaamse televisielandschap met rollen in ‘Gevoel voor tumor’, ‘Glad IJs’, ‘Mijn Slechtste Beste Vriendin’ en ‘Twee Zomers’.

Ellen / Jade

Nieuwe rekruut Jade Casteels ziet de brandweer niet als haar leven, maar wel als een gewone job. Haar echte passie is tatoeëren. Ze heeft een grote drang naar onafhankelijkheid en trekt zich niets aan van wat de rest van haar denkt. Dat kan al eens voor wrijving zorgen, want Post Oosteroever draait gewoonlijk net het best als iedereen een familie is. De rol wordt gespeeld door actrice en theatermaakster Ellen Sterckx. Op de planken heeft ze een indrukwekkende carrière uitgebouwd, op het kleine scherm zou dit haar doorbraak kunnen zijn.

Anushka / Cassia

Ambulancier Cassia Di Matteo is een alleenstaande moeder. Ze kreeg haar zoon, intussen een tiener, toen ze zelf nog een tiener was. Wanneer haar zoon in aanvaring komt met de politie, dreigt ze het co-ouderschap te verliezen, wat haar danig parten speelt tijdens haar job. Een rol voor Anushka Melkonian, die enkele jaren presenteerde op MNM en sindsdien vooral furore maakte als Olivia in de telenovelle ‘Lisa’.

Ismaïl / Nouri

De laatste nieuwe rekruut is ambulancier Nouri Ouali, een schijnbaar zorgeloze speelvogel. Zijn privéleven wordt in één klap veel ernstiger wanneer hij leert dat zijn nieuwe vriendin een beladen verleden heeft. De keuzes die hij moet maken, kunnen zware gevolgen hebben. De rol wordt gespeeld door Ismaïl L’Hamiti. Hij brak door met de rol van Mo in ‘Déjà Vu’ en was sindsdien onder meer te zien in ‘WtFOCK’, ‘Lisa’, ‘Zonder Afspraak’ en ’Babyproof’.

Ontdek het derde seizoen van 'Onder Vuur' vanaf 6 juni op Streamz via Pickx! Klik hier om te achterhalen hoe je eenvoudig je Streamz-account activeert.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top