De extra vroege seizoensfinale van ‘Thuis’ wordt sensationeel!

Series |

Een ontploffing, een varkenskop, paniek, drama en veel tranen: de aanloop naar de seizoensfinale van ‘Thuis’ was op z’n zachtst gezegd turbulent te noemen. Vanavond volgt de ontknoping, en die belooft alvast nog (veel) meer drama...

Door Pickx

Deel dit nieuws

Door het EK voetbal in Duitsland, dat op vrijdag 14 juni start, valt de seizoensfinale van ‘Thuis’ dit jaar extra vroeg. Maar niet getreurd, want de dramameter gaat door het dak.

Eerder in ‘Thuis’ belandde madame Marianne (Leah Thys) even in het ziekenhuis na een granaatontploffing in de keuken. Daarna werd ze maffiagewijs opgeschrikt door een varkenskop op haar oprit. Helaas valt er uit de camerabeelden niets op te maken. Zouden de bedreigingen aan Robin (Frits De Ruyter) gericht zijn, nu hij niet langer als loopjongen voor drugsdealer Gregory (Andres Doise) wilt werken? Of is er iets anders aan de hand?

Daarnaast is er ook bij de familie Bomans miserie met Lowie (Mathias Vergels) die probeert af te kicken. Zijn nonkel Frank (Pol Goossens) steunt hem daarin.

Akelige wending

In de dubbelaflevering van vanavond krijgen we te zien hoe het meesterplan van Abel (Bas Van Weert) zich ontvouwt en krijgt Marianne het laatste woord op haar proces, dat zal bepalen of ze naar de gevangenis moet of niet. Dan volgt er een akelige wending…

Karin (Kadèr Gürbüz) staat lijnrecht tegenover Tom (Wim Stevens) in de rechtbank. En kunnen Viv (Lynn Van den Broeck) en Lowie de brokken lijmen? Emotionele woorden van Lowie maken het Viv niet gemakkelijk. En wat dan met Silke (Ivana Noa)?

Bekijk de seizoensfinale van ‘Thuis’ vanavond om 20u20 op VRT 1 of waar je ook bent via Pickx.be of de Pickx-app. Van 27 mei tot en met 12 juni kan je ‘Thuis’ elke dag al vanaf middernacht in preview bekijken op VRT MAX.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top