Deze vijf series kunnen jouw lenteavonden opvrolijken

Series | Hoera! De lente is opnieuw in het land en dat hebben ook de streamingdiensten geweten. De komende dagen en weken zijn er via die diensten immers tal van nieuwe series te zien die een frisse zullen doen waaien doorheen jouw tv-avonden.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Citadel

‘Citadel’ is een spannende serie waarin we zien hoe Mason Kane (Richard Madden) en Nadia Sinh (Priyanka Chopra Jonas), twee leden van een voormalig spionagebureau, opnieuw gerekruteerd worden. Ze hebben geen herinnering meer van hun vorige levens en staan plots voor een geheel nieuwe en gevaarlijke uitdagingen. De serie wordt geregisseerd door de Amerikaanse regisseurs Joe en Anthony Russo. Die hebben eerder al de films ‘Avengers: Endgame’ en ‘Captain America: The Winter Soldier’ ingeblikt.

‘Citadel’ wordt geproduceerd door Amazon Studios en daar keken ze niet op een dollar meer of minder. Volgens het Amerikaanse Variety bedroeg het budget voor de serie maar liefst 185 miljard dollar. Er worden momenteel ook enkele spin-offs geproduceerd in Italië, India, Spanje en Mexico. De verhaallijnen van deze series zullen mooi aansluiten met die van ‘Citadel’ en nog meer spanning aan het verhaal toevoegen.

‘Citadel’ is beschikbaar via Prime Video. Het volledige aanbod van Prime Video kan je nu streamen vanaf je Android TV Box. Meer informatie over deze optie vind je hier terug.

Dead Ringers

‘Dead Ringers' is een gloednieuwe serie met de Brits-Amerikaanse actrice Rachel Weisz in de hoofdrol. De reeks is deels gebaseerd op een gelijknamige film van de Canadese regisseur David Cronenberg uit 1988 waarin we zagen hoe twee tweelingbroers (gespeeld door Jeremy Irons), die tevens gynaecologen zijn, in een driehoeksverhouding terechtkomen met een van hun vrouwelijke patiënten. De nieuwe serie zoomt in op de levens van Eliott en Beverly Mantle (Rachel Weisz): twee tweelingzussen die ook allebei gynaecologen zijn en op zoek gaan naar een nieuwe, betere manier om vrouwen te helpen bevallen. We krijgen net als in de film van Cronenberg de persoonlijke levensverhalen van de zussen te zien en de problemen waarmee zij worstelen.

‘Dead Ringers’ is beschikbaar via Prime Video. Het volledige aanbod van Prime Video kan je nu streamen vanaf je Android TV Box. Meer informatie over deze optie vind je hier terug.

BEEF

‘BEEF’ is een komische serie waarin we met Amy en Danny twee personages te zien krijgen die elkaar het licht in de ogen niet gunnen. Amy (Ali Wong) is een succesvolle zakenvrouw die materieel gezien niets te kort komt, terwijl Danny elke maand de eindjes aan elkaar moet zien te knopen. De twee kruisen elkaars pad op een parkeerterrein en die confrontatie loopt niet goed af. Ze achtervolgen elkaar, proberen elkaar de loef af te steken en werken hun frustraties uit op elkaar. Gelukkig hebben de makers alle gebeurtenissen doorspekt een flinke portie humor waardoor ‘Beef’ de moeite waard is om te bekijken.

Ontdek ‘BEEF’ vanaf 6 april op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Pickx vind je hier terug.

Transatlantic

In ‘Transatlantic’ zien we hoe de Amerikaans journalist Varian Fry (Cary Michael Smith) samen met enkele andere companen een reddingsoperatie heeft helpen opzetten met het doel om een tweehonderdtal Franse intellectuelen, schrijvers en kunstenaars te redden van de nazi’s. Na afloop van de missie raakte bekend dat de journalist grotendeels was geslaagd in zijn missie, en ook meer dan 2000 Joden had gered. Deze serie werd mede bedacht door Anna Winger, een Amerikaanse scenariste die ook de serie ‘Unorthodox’ heeft bedacht. ‘Transatlantic’ is gebaseerd op waargebeurde feiten.

Ontdek ‘Transatlantic’ vanaf 7 april op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Pickx vind je hier terug.

Swarm

‘Swarm’ vertelt het verhaal van Andre ‘Dre’ Greene. Een jonge vrouw uit de Amerikaanse stad Houston die grote fan is van de fictieve popster Ni’Jah. Dre is geobsedeerd door het leven van Ni’Jah en denkt dat ze een van haar beste vriendinnen kunnen worden. Haar obsessie met superster neemt daarom soms ook problematische proporties aan.

‘Swarm’ is bedacht door de Amerikaanse rapper Donald Glover die eerder ook al ‘Atlanta’ heeft gemaakt. De Amerikaanse actrice Dominique Fishback speelde eerder mee in ‘Judas and the Black Messiah' en neemt de hoofdrol voor haar rekening.

Ontdek ‘Swarm’ vanaf nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Pickx vind je hier terug.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top