Ziekenhuizen en politiebeesten in Pickx Mix in april

Series | Proximus-abonnees met de tv-optie Pickx Mix krijgen in april net als elke maand heel wat uniek kijkvoer voorgeschoteld. De komende weken kunnen ze genieten van komische en entertainende nieuwe titels. Dit is een greep uit het aanbod van Pickx Mix in april.

Door Pickx

Deel dit nieuws

This is Going to Hurt

Komiek, auteur en voormalig arts Adam Kay schreef voor Britse sitcoms als ‘Mrs. Brown’s Boys’ en ‘Mitchell and Webb’, maar het was met zijn boek ‘This is Going to Hurt’ dat hij vooral bekend werd. Daarin schreef hij verhalen uit zijn tijd als leerling-dokter neer alsof het dagboekfragmenten waren. Hij uit kritiek op het ziekenhuissysteem van het Verenigd Koninkrijk en wijst problemen aan die jonge dokters meemaken, zonder ooit zijn gevoel voor humor te verliezen. Dat boek is nu herwerkt tot de gelijknamige televisieserie door de Britse omroep BBC en de Amerikaanse zender AMC.

In de serie speelt Ben Whishaw, onder andere bekend als Q in de nieuwste James Bond-films, de rol van de jonge dokter Adam. Hij en een groep andere jonge dokters in opleiding tonen hoe de opleiding verloopt en alle emotionele effecten die de job op iemand kan hebben. Net als het boek, biedt de serie een eerlijke blik achter de schermen van de medische wereld, met altijd een komische kwinkslag.

Ontdek ‘This is Going to Hurt’ vanaf 13 april elke donderdag om 21u op BBC First, beschikbaar in de tv-optie Pickx Mix. Probeer deze tv-optie nu één maand gratis uit.

Beyond Paradise

Beyond Paradise’ is een nieuwe spin-off van de populaire misdaadkomedie ‘Death in Paradise’. In die originele serie moeten Londense politieinspecteurs moorden en andere misdaden oplossen op het fictieve Caraïbische eiland Saint Marie (de serie wordt gefilmd in Guadeloupe). De spin-off volgt Humphrey Goodman (Kris Marshall), de protagonist van seizoenen 3 tot 6, die teruggekeerd is naar het regenachtige Engeland.

‘Beyond Paradise’ volgt Goodman en zijn verloofde Marthe Lloyd (Sally Bretton) naar het kuststadje Shipton Abbott in Devon, waar Goodman het lokale politiekorps versterkt.

Ontdek ‘Beyond Paradise’ vanaf 11 april elke dinsdag op BBC First, beschikbaar in de tv-optie Pickx Mix. Probeer deze tv-optie nu één maand gratis uit.

Hudson & Rex

Een politieman en zijn speurhond, het lijkt een ideaal en klassiek duo. Deze serie volgt politiedetective Charlie Hudson, die geobsedeerd is door oude mysterieverhalen. Hij wordt gepartnerd met de hond Rex, een getalenteerde Duitse herder die elke geur herkent en reageert op unieke geluiden. Samen zijn ze het ideale duo, al is het maar omdat Hudson blij is dat Rex hem niet de oren van zijn hoofd praat.

Ontdek ‘Hudson & Rex’ vanaf 12 april elke woensdag om 20u35 op FOX, beschikbaar in de tv-optie Pickx Mix. Probeer deze tv-optie nu één maand gratis uit.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top