Eén pakt uit met nieuwe seizoenen van drukbekeken programma's

Series | Het wordt een drukke week voor kijkers van Eén, want de komende dagen worden op de zender gloednieuwe seizoenen van populaire programma’s gelanceerd. Het tweede seizoen van ‘De wonderjaren’, het vierde seizoen van ‘Château Planckaert’ en het vijfde seizoen van ‘Dertigers’, met een gloednieuwe cast, komen allemaal op je af. Een overzicht.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De wonderjaren

Op 8 maart start een nieuw seizoen van ‘De wonderjaren’, het programma waarin Siska Schoeters wekelijks met een andere bekende mama of papa samenzit om de grote en kleine vragen van het ouderschap te bespreken. Want elke ouder, zowel die in de studio als die thuis, wordt met dezelfde uitdagingen en hete hangijzers geconfronteerd en daarbij wil Siska Schoeters een handje helpen.We krijgen niet alleen de mening van de bekende ouders te horen, maar ook het deskundige advies van meer dan twintig opvoedingsexperts.

In het eerste seizoen van ‘De wonderjaren’ werd Siska nog bijgestaan door copresentator Dieter Coppens. In het tweede seizoen is jonge papa Robin Keyaert de vliegende reporter. Hij gaat op stap door heel Vlaanderen om de vinger aan de pols te houden bij ouders en jongeren om uit te vissen hoe zij het ouderschap zien en aanpakken.

In de eerste aflevering komt zanger Metejoor, a.k.a. Joris van Rossem, langs. Hij is pluspapa van twee kinderen. Later is het aan mama van twee tienerdochters Maaike Cafmeyer, papa en grootvader Willy Sommers, alleenstaande mama Sarah Mouhamou, mama van één Elodie Ouedraogo, papa van drie Ben Segers, Cath Luyten, die een éénjarige en een tiener in huis heeft, en Herman Verbruggen, die twee tienerdochters heeft.

Bekijk ‘De wonderjaren’ op woensdag om 20u45 op Eén of waar je ook bent via Pickx.be of de Pickx-app.

Château Planckaert

Vanaf zondag 12 maart kunnen we dan weer aanknopen met een van de sympathiekste families van België. Al drie seizoenen lang volgen we het wel en wee van de Planckaerts en het titanenwerk om de oude glorie van hun kasteel in Frankrijk te herstellen. In het vierde seizoen zien we hoe de familie er, na een zomertje glamping, weer vaart achter zet.

Daarvoor moeten de gezinnen opsplitsen. De vrouwen blijven tijdens de week met de kinderen in België, terwijl Francesco en Christopher in Frankrijk volop aan de slag gaan. Daarbij krijgen ze hulp van de volgende generatie: leerlingen hout- en bouwbewerking uit Deinze. Pater familias Eddy heeft intussen grootse plannen met de boerderij aan het kasteel. Junior heeft dan weer pech, want zijn droom om rally’s te kunnen rijden lijkt verder weg dan ooit wanneer hij opnieuw geopereerd moet worden aan zijn been.

Bekijk ‘Château Planckaert’ op zondag om 20u op Eén of waar je ook bent via Pickx.be of de Pickx-app.

Dertigers

Tot slot begint er op maandag 13 maart een nieuw seizoen van de soap ‘Dertigers’. Naar goede gewoonte wordt het hele seizoen op die dag online beschikbaar gemaakt op VRT MAX, waar bingewatchers in het verleden alle records braken.

Voor het vijfde seizoen van ‘Dertigers’ staat een gloednieuwe vriendengroep, en dus ook een gloednieuwe cast, klaar. Laura (Emma Moortgat), Nele (Sofie Joan Wouters), Jonas (Gilles Van Hecke), Ruben (Roman van Houtven) en Sami (Issam Dakka) kregen een band in de Chiro, waar ze na jaren van samen op kamp gaan en later ook leiding te geven onafscheidelijke boezemvrienden zijn geworden. Marvin (Malik Mohammed) is sinds kort een hechte vriend geworden van de groep, die nog steeds elk weekend samen lange fietstochten maakt. Ada (Idalie Samad) is de nieuwe roommate van flamboyante levensgenieter Ruben.

Nu de personages dertigers geworden zijn, staan ze voor de typische uitdagingen van hun generatie. Is het tijd om definitief te settelen of hoeft dat helemaal nog niet? Moeten ze hun verantwoordelijkheden opnemen of is er nog ruimte om wat te genieten van het leven? Begin je aan kinderen of stort je je op je carrière? Of hoeven zo’n keuzes net helemaal niet zo verstikkend te zijn? Elk van de vrienden gaat er op een andere manier mee om, en niet iedereen maakt te beste keuzes.

Bekijk ‘Dertigers’ elke maandag tot en met donderdag om 21u30 op Eén of waar je ook bent via Pickx.be of de Pickx-app.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top