Dit zijn de hoogtepunten uit vijftien jaar ‘The Graham Norton Show’

Series | Onlangs maakte het Eurovisiesongfestival bekend wie de finale van de liedjeswedstrijd in Liverpool zal presenteren. Dat worden Hannah Waddingham, Alesha Dixon, Julia Sanina en Graham Norton. Laatstgenoemde is sinds 2007 presentator van de Britse talkshow ‘The Graham Norton Show’, waarin beroemdheden van allerlei pluimage plaatsnemen op de sofa van de komiek. Pickx bundelde voor jouw vermaak de vijf beste afleveringen van de talkshow.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Seizoen 14 - Aflevering 1

In deze aflevering keuvelt Norton met Hollywoodster Harrison Ford over zijn nieuwe sciencefictionavontuur 'Ender's Game', terwijl Sherlock-acteur Benedict Cumberbatch promotie maakt voor 'The Fifth Estate', waarin hij te zien is als WikiLeaks-oprichter Julian Assange. Komiek en acteur Jack Whitehall zit ook op de bank en er is een babbeltje met James Blunt, die de single 'Bonfire Heart' van zijn album 'Moon Landing' opvoert.

Het is een aantrekkelijke mix van persoonlijkheden, achtergronden en ervaringen, die boeiende gesprekken en menig lachbui oplevert.

Seizoen 14 - Aflevering 16

Graham Norton ontving de sterren uit de film ‘The Monuments Men’, die toen net uit was: Matt Damon, Bill Murray en Hugh Bonneville. Vooral een openhartige Damon kreeg de lachers op zijn hand door enkele sappige anekdotes op te diepen. De dynamiek tussen de drie acteurs maakt deze aflevering tot één van de beste ooit. Spontaniteit, kleine plaagstootjes en een Graham Norton in bloedvorm: beter wordt het niet. Als kers op de taart bracht Paloma Faith haar nieuwe single ‘Can't Rely on You’ ten gehore.

Seizoen 14 - Aflevering 18

Ditmaal waren supersterren uit de showbizzwereld te gast: het Britse tv-duo Ant & Dec, acteur Jamie Dornan, acteur Aaron Paul (Jesse in de populaire dramareeks ‘Breaking Bad’) en supermodel Naomi Campbell. De Britse singer-songwriter Ellie Goulding voorzag de aflevering van een bijzondere smakelijk muzikaal sausje. De chemie tussen de gasten onderling was opmerkelijk: er werd gegrold en gegrapt tegen de sterren op, en ook de anekdotes die de revue passeerden zijn memorabel te noemen.

Seizoen 15 - Aflevering 5

Op de sofa van Graham Norton onstond een zingend en dansend X-Men-spektakel tijdens de passage van de Australische hunk Hugh Jackman, de Ierse hartenbreker Michael Fassbender en de charmante Schot James McAvoy. Voeg daarbij de livemuziek van Eurovisiesongkandidaat Molly, die ‘Children of the Universe’ ten gehore bracht, en het resultaat was een memorabele show.

Seizoen 15 - Aflevering 9

Ook in deze aflevering is de sofa van Graham gevuld met sterren: Hollywoodsuperster Tom Cruise, die de nieuwe scifithriller ‘Edge Of Tomorrow’ kwam promoten samen met zijn tegenspeelster Emily Blunt, de ontwapenende Oscarwinnares Charlize Theron en de geestige ‘Family Guy’-bedenker Seth McFarlane, die zijn komische western ‘A Million Ways To Die In The West’ mocht komen verkopen.

Ondanks de verschillende achtergronden van de gasten ontstond er op organische wijze een heel ontspannen sfeertje – mede dankzij Norton. En als er dan nog om de haverklap gegierd wordt, waan je je aan de feestdis op een familiebijeenkomst – je weet wel, dat moment waarop de alcohol naar de hoofden begint te stijgen en het gezelschap in een gelukzalige roes verglijdt. Gooi daar nog een streepje muziek van Coldplay tegenaan, die ‘A Sky Full of Stars’ bracht, en je hebt een topshow.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top