Deze titels komen in maart naar Netflix

Series | De catalogus van Netflix wordt maandelijks aangevuld met enkele titels die niet op je watchlist mogen ontbreken. Pickx koos er enkele films en series uit die je deze maand zeker gezien moet hebben.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Sex/Life – seizoen 2

De succesreeks ‘Sex/Life’, waarvan het eerste seizoen in 2021 op Netflix verscheen, is terug. En nog steeds is de serie iets te pikant voor iedereen onder 18 jaar. We krijgen het verhaal te zien van de driehoeksverhouding tussen een vrouw, haar oude geliefde en haar echtgenoot. In het eerste seizoen maakten we kennis met Billie Connelly (Sarah Shahi), een huisvrouw die op het eerste gezicht gelukkig is met haar geordende leven. Voor ze haar schijnbaar perfecte man Cooper (Mike Vogel) leerde kennen en settelde in een buitenwijk van Connecticut, woonde ze in New York met haar beste vriendin Sasha (Margaret Odette). Samen gingen ze vaak uit tot in de vroege uurtjes.

Tegenwoordig zit ze tussen haar twee jonge kinderen, de was en de strijk nostalgisch terug te denken aan die wilde jaren. Ze begint te fantaseren en schrijft in een dagboek over haar belevenissen met haar ex Brad (Adam Demos). Terwijl Billie nadenkt over de wending die haar leven heeft genomen, vindt Cooper het dagboek. En dan gaan de poppen aan het dansen. In het tweede seizoen gaan de stomende avontuurtjes verder.

Ontdek het tweede seizoen van ‘Sex/Life’ vanaf 2 maart op Netflix.

Faraway

Als je last hebt van de winterblues, dan is ‘Faraway’ de ideale prent om even uit de sleur van het dagelijkse leven te stappen. De romantische komedie gaat over Zeynep Altin (Naomi Krauss), een 49-jarige Kroatisch-Turkse vrouw die het geluk zoekt. Haar leven in München wordt beheerst door haar ontrouwe man, ondankbare dochter en ouder wordende vader. Haar moeder, de enige van wie ze wat steun kreeg, overlijdt, waardoor ze een eigendom op een Kroatisch eiland erft. Daar kan ze zichzelf terugvinden en aan het goede leven beginnen.

‘Faraway’ is geregisseerd door Vanessa Jopp naar een scenario van Jane Ainscough en wordt in de markt gezet als een film door vrouwen voor vrouwen. Het is dan ook geen toeval dat de film op 8 maart, de Internationale Vrouwendag, gelanceerd wordt.

Ontdek ‘Faraway’ vanaf 8 maart op Netflix.

Luther: The Fallen Sun

Luther: The Fallen Sun’ is een verderzetting van de Britse detectivereeks ‘Luther’, die van 2010 tot 2019 op de buis was. In deze vervolgfilm terroriseert een gruwelijke seriemoordenaar de straten van Londen. De briljante, maar uit de gratie gevallen detective John Luther (Idris Elba) kan alleen maar machteloos toekijken, want hij zit achter de tralies. Zijn onvermogen om de cyberpsychopaat tegen te houden, kwelt hem. Zeker wanneer die met hem persoonlijk lijkt te sollen. Luther neemt een drastiche beslissing: hij moet uit zijn cel breken.

Naast de altijd uitstekende Idris Elba spelen in deze film ook Cynthia Erivo, Andy Serkis en Dermot Crowley mee. Die laatste keert terug in zijn rol als Luthers gewezen baas, Martin Schenk.

Ontdek ‘Luther: The Fallen Sun’ vanaf 10 maart op Netflix.

Shadow and Bone – seizoen 2

Het tweede seizoen van de fantasyreeks ‘Shadow and Bone’, gebaseerd op de ‘Grisha’-romans van Leigh Bardugo, komt eraan. Alina Starkov (Jessie Mei Li) is voor sommigen een symbool van hoop en voor anderen een verguisde verrader. Zoals te zien was in de laatste minuten van het eerste seizoen, staat Kirigan, de zogenaamde Darkling (Ben Barnes), klaar om de Shadow Fold aan te vallen met een nieuw leger magische monsters. Het is aan Alina en Mal (Archie Renaux) om de wereld van de Shadow Fold opnieuw te redden.

Seizoen twee van ‘Shadow and Bone’ zal deels gebaseerd zijn op het tweede boek in de reeks, ‘Siege and Storm’, maar de makers van de serie hintten al dat ze zich ook op ander bronnenmateriaal baseerden. Bovendien zullen de personages niet helemaal dezelfde zijn als in de boeken.

Ontdek het tweede seizoen van ‘Shadow and Bone’ vanaf 16 maart op Netflix.

The Magician’s Elephant

Peter (met de stem van Noah Jupe) is al lang op zoek naar zijn verdwenen zus (Pixie Davies). Wanneer hij op de markt een waarzegger (Benedict Wong) ontmoet, heeft hij maar één vraag: is zijn zus nog in leven? De waarzegger antwoordt niet, maar draagt Peter wel op om een mysterieuze olifant te volgen. De jongen begint aan een memorabele reis, waarin hij taken moet uitvoeren die eerst onmogelijk lijken, maar die zijn leven voorgoed zullen veranderen.

De animatiefilm ‘The Magician’s Elephant’ is gebaseerd op het gelijknamige jeugdboek van Kate DiCamillo, die onder andere twee Newbery Medals op haar palmares heeft.

Ontdek ‘The Magician’s Elephant’ vanaf 17 maart op Netflix.

The Night Agent – seizoen 1

FBI-agent Peter Sutherland (Gabriel Basso) werkt achter de schermen in het Witte Huis in Washington D.C.. Op een avond is hij van wacht en rinkelt een telefoon die anders altijd stil blijft. Aan de andere kant van de lijn wordt hem informatie doorgespeeld over een enorme samenzwering die reikt tot aan The Oval Office. Het is aan Peter om uit te vissen wie in de Amerikaanse regering nog te vertrouwen is en wie niet, en om de corruptie op de hoogste niveaus tegen te gaan.

Ontdek ‘The Night Agent’ vanaf 23 maart op Netflix.

Murder Mystery 2

Nick (Adam Sandler) en Aubrey Spitz (Jennifer Aniston) zijn na de gebeurtenissen van de eerste film voltijdse detectives geworden en hebben hun eigen detectivebureau opgestart. Wanneer een vriend van hen wordt ontvoerd, belanden ze in een internationaal, dol avontuur.

Ontdek ‘Murder Mystery’ vanaf 31 maart op Netflix.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top