Nieuwe topfictie op Disney+ in februari

Series | In februari worden abonnees van streamingdienst Disney+ getrakteerd op heel wat nieuw kijkvoer. Van een gelauwerde superheldenfilm tot nieuwe sopseries, dit zijn de nieuwigheden op Disney+ in februari.

Door Proximus

Deel dit nieuws

Black Panther: Wakanda Forever

In 'Black Panther: Wakanda Forever' van Marvel Studios vechten koningin Ramonda (Angela Bassett), Shuri (Letitia Wright), M'Baku (Winston Duke), Okoye (Danai Gurira) en de Dora Milaje (onder wie Florence Kasumba) om hun natie na de dood van koning T'Challa te beschermen tegen vijandige wereldmachten. De inwoners van Wakanda moeten samenwerken met Nakia (Lupita Nyong'o) en Everett Ross (Martin Freeman) in hun strijd voor een nieuwe toekomst voor het koninkrijk. Met Tenoch Huerta als Namor, koning van een verborgen onderzeese natie, en Dominique Thorne, Michaela Coel, Mabel Cadena en Alex Livinalli in andere rollen.

Ontdek ‘Black Panther: Wakanda Forever’ op Disney+ vanaf 1 februari, beschikbaar via de tv-optie 'Pickx All Stars' en 'Pickx All Stars & Sports' van Proximus Pickx.

Alaska Daily

Bedacht door Tom McCarthy. Hilary Swank speelt in ‘Alaska Daily’ de rol van Eileen Fitzgerald, een zeer getalenteerde en onderscheiden onderzoeksjournaliste die haar drukke leven in New York achter zich laat. Nadat ze uit de gratie is gevallen, gaat ze aan de slag bij een dagblad in Anchorage, waar ze op zoek gaat naar persoonlijke en professionele verlossing.

Ontdek ‘Alaska Daily’ op Disney+ vanaf 8 februari, beschikbaar via de tv-optie 'Pickx All Stars' en 'Pickx All Stars & Sports' van Proximus Pickx.

Fleishman is in Trouble

Fleishman is in Trouble’ is het verhaal van de onlangs gescheiden 41-jarige Toby Fleishman die in de nieuwe wereld van daten via apps duikt. En dat met een succes dat hij nooit kende in zijn jeugd, voordat hij trouwde na zijn studie geneeskunde. Maar net aan het begin van zijn eerste zomer vol seksuele vrijheid verdwijnt zijn ex-vrouw Rachel. Ze laat hem achter met de 11-jarige Hannah en de negenjarige Solly. Zonder spoor van waar ze is en of ze van plan is terug te keren. Terwijl hij het ouderschap, de terugkeer van oude vrienden Libby en Seth, een potentiële langverwachte promotie in het ziekenhuis - en alle vrijgezelle vrouwen in Manhattan - in evenwicht houdt, realiseert hij zich dat hij nooit zal kunnen achterhalen wat er met Rachel is gebeurd, totdat hij eindelijk onder ogen kan komen wat er om te beginnen met hun huwelijk is gebeurd.

Ontdek ‘Fleishman is in Trouble’ op Disney+ vanaf 22 februari, beschikbaar via de tv-optie 'Pickx All Stars' en 'Pickx All Stars & Sports' van Proximus Pickx.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top