Wat je in februari op Netflix kunt verwachten

Series | Netflix blijft aan het begin van het jaar zijn catalogus aanvullen met nieuwe producties. Je trouwe metgezel voor de grijze winteravonden heeft opnieuw een reeks films en series klaarstaan om je ook in februari kwaliteitsvol vermaak te garanderen. Pickx heeft de must-sees voor je geselecteerd en presenteert ze op basis van hun releasedatum.

Door Pickx

Deel dit nieuws

You - Seizoen 4

In seizoen drie zijn Joe en Love getrouwd en verhuisd naar de Californische buitenwijk Madre Linda om hun zoon Henry op te voeden en te ontsnappen aan de misdaden waardoor ze in het het vorige seizoen geteisterd werden. Maar wanneer Joe terugvalt in zijn oude gewoontes en geobsedeerd raakt door zijn buurvrouw Natalie en de plaatselijke bibliothecaresse Marienne, neemt Love extreme maatregelen om haar perfecte gezin te beschermen. Hoewel de officiële synopsis voor seizoen 4 van ‘You’ nog niet is vrijgegeven, kunnen we uit de teaser opmaken dat Joe nu in Londen is waar hij een nieuwe identiteit heeft aangenomen. Hij gaat nu door het leven als professor Jonathan Moore en probeert zijn plek te vinden in de academische wereld, maar Joe kennende zal dat niet gemakkelijk zijn...

Ontdek 'You' vanaf 9 februari op Netflix.

Your Place or Mine

Debbie (Reese Witherspoon) en Peter (Ashton Kutcher) zijn al 20 jaar beste vrienden, ondanks dat ze compleet tegengesteld zijn. Debbie, een risicomijdende accountant, verlangt naar routine en stabiliteit met haar zoon Jack in Los Angeles; Peter, een consultant voor luxemerken, houdt van verandering in New York. Wanneer ze een week van huis en leven wisselen, komen ze erachter dat ze elkaar niet alles verteld hebben... Hoewel Ashton Kutcher en Reese Witherspoon allebei gewend zijn aan romantische komedies, is dit de eerste keer dat ze samen in een film spelen. Dit is Aline Brosh McKenna's debuut als langspeelfilmregisseur. Ze is bekend als scenariste van 'The Devil Wears Prada'.

Ontdek 'Your Place or Mine' vanaf 10 februari op Netflix.

Full Swing - Seizoen 1

Na series over Formule 1 en basketbal komt Netflix nu op de proppen met een reeks over de golfsport. En we waarschuwen je meteen: 'Full Swing' bewijst dat er op het gebied van professionele sporten niets boven de ultracompetitieve wereld van golf gaat. ‘Full Swing’, gemaakt door Box to Box, het brein achter ‘Formula 1: Drive to Survive’, is een documentaireserie die een groep professionele golfers volgt tijdens een slopend wedstrijdseizoen, waaronder de PGA Tour en (voor het eerst) de vier belangrijkste golfkampioenschappen: de Masters/Augusta National, PGA Championship, US Open en Open Championship. De serie documenteert niet alleen de mislukkingen en overwinningen op de golfbaan van de spelers, maar kijkt ook naar het persoonlijke leven van sommigen van hen.

Ontdek 'Full Swing' vanaf 15 februari op Netflix.

Ganglands - Seizoen 2

Deze Franse misdaadserie van Hamid Hlioua en Julien Leclercq - de originele titel luidt ‘Les braqueurs’ - is in september 2021 op Netflix geland. Door het succes, de serie bleef namelijk meerdere dagen in de top 10 staan, besloot Netflix de serie een tweede seizoen te geven. Meer weten we nog niet over het verhaal, behalve dat de draad van het verhaal direct wordt opgepakt waar seizoen 1 eindigde. Ter herinnering: aan het einde van het vorige seizoen belandde Mehdi (Sami Bouajila) in het ziekenhuis na een gewelddadige confrontatie met de Belgische kartelleden die Liana (Tracy Gotoas) hadden ontvoerd.

Ontdek 'Ganglands S2' vanaf 17 februari op Netflix.

Outer Banks - Seizoen 3

‘Outer Banks' vertelt het verhaal van een groep tieners, de 'Pogues', die de mysterieuze verdwijning onderzoeken van de vader van een van hun leden, John B. Van het een komt het ander en ze ontdekken dat zijn vader op zoek was naar een legendarische schat. Met de hulp van Kiara, Pope, JJ en Sarah gaat ook hij op schattenjacht. De serie speelt zich af in North Carolina, en op de Outer Banks draait alles om surfen, stranden en cocktails. Ter herinnering, in het tweede seizoen van ‘Outer Banks’ gingen de kinderen op jacht naar het begeerde Santo Domingo-kruis en krijgen ze het te pakken na een grote beproeving, om het vervolgens te verliezen aan de Camerons. Ze ontsnappen aan de dood en springen van het schip, en komen op een verlaten eiland terecht.

Ontdek 'Outer Banks S3' vanaf 23 februari op Netflix.

Formule 1: Drive to Survive - Seizoen 5

‘Drive to Survive' richt zich op het drama op en naast de racebaan en heeft ons een geweldig inzicht gegeven in de laatste vier seizoenen van de F1, de teams en de coureurs, en het gaat door in 2023. Zoals gewoonlijk concentreert elke aflevering zich op één of twee teams en de aanloop naar één of meer races. F1-kampioen Max Verstappen verscheen niet in seizoen 4, ondanks zijn betrokkenheid bij eerdere seizoenen, maar de racepiloot is in gesprek met Netflix voor seizoen 5 en het ziet ernaar uit dat hij zal terugkeren.

Ontdek ‘Formule 1: Drive to Survive S5' vanaf 23 februari op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Pickx vind je hier terug.

Lees ook:

Deze nieuwe films mag je volgend jaar niet missen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top