Deze films en series verwarmen je doorheen de winteravonden

Series | Tijdens de komende winteravonden blijven we vaker binnen zitten onder een knus dekentje. Waarom niet naar een leuke film kijken? Pickx geeft je de keuze uit een aantal films en series die tijdens de feestdagen zeker voor het nodige vertier kunnen zorgen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Disenchanted

Deze film is het langverwachte vervolg op ‘Enchanted’ uit 2007. Daarin droomde tekenfilmprinses Giselle om naar de echte wereld te komen. Het is 15 jaar geleden dat Giselle haar droom vervulde om met Robert te trouwen, maar ze is niet meer zo optimistisch over het leven in de grote stad. Ze besluiten om met hun gezin te verhuizen naar de rustige buitenwijk Monroeville. Daar voelt Giselle zich echter nog minder goed thuis. Ze is gefrustreerd omdat ze niet een ‘lang en gelukkig leven’ leidt. Vervolgens verandert ze per ongeluk de hele stad in een sprookje. Dit brengt het geluk van het hele gezin in gevaar.

Ontdek ‘Disenchanted’ nu op Disney+, beschikbaar via de tv-optie 'Pickx All Stars' en 'Pickx All Stars & Sports' van Proximus Pickx.

Jurassic World: Dominion

In 'Jurassic World: Dominion’ kruipt Chris Pratt opnieuw in de huid van de beroemde dinosaurusonderzoeker Owen Grady. Vier jaar na de verwoesting van Isla Nublar zijn mens en dinosaurus gedwongen om samen te leven. Dit verloopt zeer moeizaam en het valt nog af te wachten of ze een manier vinden om met elkaar samen te leven. Voor deze derde en laatste episode van deze filmreeks keerden Laura Dern, Sam Neill en Jeff Goldblum – de hoofdrolspelers uit de eerste filmreeks van ‘Jurassic Park’ – terug. Zij spelen paleobotanist Ellie Sattler, paleontoloog Alan Grant en wiskundige Ian Malcolm.

Lees ook: Laura Dern, Sam Neill en Jeff Goldblum na 30 jaar weer bij elkaar in 'Jurassic World: Dominion'.

'Jurassic World: Dominion’ is nu verkrijgbaar bij Pickx VOD.

The Nightmare before Christmas

De film volgt Jack Skellington, de pompoenkoning van Halloween Town. Hij is alles een beetje beu en besluit op avontuur te gaan, maar plots komt hij terecht in een vrolijk kerststadje. Daar ontdekt hij gelukkige kinderen, het uitwisselen van geschenken, sneeuw, een warme sfeer en prachtige decoraties. Hij raakt al snel geobsedeerd door deze feestdag en droomt ervan zijn spookhuis om te toveren in een echte kerstdroom. Hij beveelt daarom aan al zijn monsters om de Kerstman te ontvoeren! Maar niet alles verloopt zoals gepland.

Ontdek ‘The Nightmare before Christmas’ nu op Disney+, beschikbaar via de tv-optie 'Pickx All Stars' en 'Pickx All Stars & Sports' van Proximus Pickx.

Snowpiercer

In het sci-fi genre is 'Snowpiercer' de grote favoriet bij series om te bekijken tijdens de feestdagen. Het is dan ook een beklijvend verhaal. Zeven jaar nadat de aarde volledig bevroren is, vertoeven een groep overlevenden in een trein die de wereld rondrijdt en nooit stopt. De overlevenden zijn onderverdeeld in 1001 wagons, maar dat brengt uiteraard ook de nodige spanningen met zich mee. Er ontstaat een klassenoorlog. In de cast vinden we onder meer Jennifer Connely en Sean Bean terug.

Bekijk Snowpiercer op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Pickx vind je hier terug.

Our Planet

In deze documentaire over onze planeet kan je genieten van de prachtige natuur die er aanwezig is. In deze achtdelige serie werkten de makers van 'Planet Earth' samen met Silverback Films en het WWF. Het kostte maar liefst vier jaar om deze prachtige beelden te maken. Het allermooiste wat de aarde te bieden heeft komt aan bod: van ijskappen tot diepe oceanen, van woestijnen tot afgelegen bossen. Dit enorme project, dat alle continenten bestrijkt, werd gefilmd in 50 landen en maar liefst 600 mensen werkten eraan mee.

Bekijk 'Our Planet' op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Pickx vind je hier terug.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top