Deze series zijn perfect om te overwinteren

Series | Het wordt steeds kouder en de eindejaarsfeesten staan stilaan voor de deur. Het is dan ook de ideale periode om je onder een warm dekentje te nestelen in de zetel. Pickx selecteerde een aantal series waar je je deze winter aan kan opwarmen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Snowpiercer

In het sci-fi genre is 'Snowpiercer' de grote favoriet bij series om te bekijken tijdens de feestdagen. Het is dan ook een beklijvend verhaal. Zeven jaar nadat de aarde volledig bevroren is, vertoeven een groep overlevenden in een trein die de wereld rondrijdt en nooit stopt. De overlevenden zijn onderverdeeld in 1001 wagons, maar dat brengt uiteraard ook de nodige spanningen met zich mee. Er ontstaat een klassenoorlog. In de cast vinden we onder meer Jennifer Connely en Sean Bean terug.

'Snowpiercer' is te vinden op Netflix.

I hate Christmas

"Kerstmis geeft niet om jouw geluk". Met deze quote opent de serie ‘I hate Christmas’. In de hoofdrol vinden we de Italiaanse actrice Pilar Fogliati, die Gianni speelt, een alleenstaande verpleegster. Kerstmis nadert met rasse schreden en dan komt de hele familie samen om dit te vieren. Gianni wil de lastige vragen over haar relatiestatus, ze is vrijgezel, vermijden en gaat 24 dagen voor Kerstmis op zoek naar een vriend voor de feestdagen. Een race tegen de klok!

Deze Italiaanse serie is vanaf 7 december beschikbaar op Netflix. En als je de Noorse originele serie 'Hjem til jul' wenst te kijken waarop 'I Hate Christmas' is gebaseerd, dan kan je deze ook terugvinden op Netflix

Christmas Flow

Liefhebbers van romantisch komedies en kerstfilms, opgelet! R&B-zangeres Tayc en actrice Shirine Boutella komen immers de kerstsfeer verspreiden op Netflix. De Franse serie 'Christmas Flow' geeft een moderne draai aan het genre van romantische vakantiefilms en vertelt het verhaal van een rapper en een journaliste die op het eerste gezicht niets met elkaar te maken hebben. Maar wanneer ze elkaar ontmoeten, slaat de magie van Kerstmis toe.

'Christmas Flow' is beschikbaar op Netflix.

Dash & Lily

Tegenpolen trekken elkaar aan en dat blijkt ook het geval te zijn bij de cynische Dash en de vrolijke Lily. Deze twee jonge New Yorkers sturen elkaar berichten en uitdagingen via een rood boekje dat ze voor elkaar in de stad achterlaten. De serie telt acht afleveringen en gaat over romantiek, Kerstmis, maar ook andere thema’s zoals de overgang naar volwassenheid en het verlangen om voor jezelf op te komen. Bovendien laat de serie je New York vanuit een andere hoek ontdekken!

Bekijk 'Dash & Lily' op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Pickx vind je hier terug. 

Kom ook in de kerststemming met Asa Butterfield in ‘Your Christmas or Mine?'


Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top