Bingetip voor het weekend: de eerste twee seizoenen van 'Flunk' op pickx.be

Series | Het tweede seizoen van de Australische jongerenreeks ‘Flunk’ is nu helemaal gratis te vinden op Pickx.be, dus voor wie zin heeft om dit weekend lekker te bingewatchen, hebben we de ideale tip. De serie die LGBTQI+-thema’s op een positieve manier behandelt en bespreekbaar maakt, is een waar fenomeen in het thuisland.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Representatie en positieve LGBTQIA+-verhalen zijn de kern van ‘Flunk’, de Australische reeks over het dagelijkse leven van enkele adolescenten. Hoofdpersonage Ingrid (Jessica Li) is een timide 16-jarige die zich navigeert in het wereldje van relaties en ingewikkelde sociale hiërarchieën. Ze ontdekt haar eigen seksuele geaardheid, die voor haar conservatieve familie geen evidentie is. Ze valt op haar beste vriendin en heeft een relatie met haar, maar dat loopt niet altijd van een leien dakje. En dan komt Dani (Kal Adelaide) in de picture...

In het tweede seizoen leren we ook enkele nieuwe personages kennen die op zoek zijn naar hun eigen identiteit en in sommige gevallen worstelen met hun geaardheid. Positieve representatie is en blijft waar ‘Flunk’ om draait. In onze interviews met actrices Jessica Li en Lin Yin bevestigen zij het belang van die positieve verhalen.

‘Flunk’ is niet alleen een webserie met een hoge productiewaarde, maar is intussen uitgegroeid tot een franchise waaronder ook boeken en films vallen. Een teken van hoe goed de reeks aanslaat bij de Australische jeugd en ver daarbuiten. En nu zijn de eerste twee seizoenen van de serie helemaal gratis te bingen op Pickx.be!

De eerste twee seizoenen van ‘Flunk’ zijn hier helemaal gratis te bekijken.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top