Haast je, want deze series verdwijnen weldra op Netflix

Series | Netflix vernieuwt voortdurend zijn uitgebreide catalogus met films en series. Maar daarvoor moet de Amerikaanse streaminggigant ook afstand doen van bepaalde titels. Proximus Pickx houdt je op de hoogte en geeft aan welke programma’s gaan verdwijnen. We geven je alvast een laatste herinnering.

Door Pickx

Deel dit nieuws

The Big Bang Theory

De vier begaafde wetenschappers en ‘nerds’ Leonard Hofstadter, Sheldon Cooper, Howard Wolowitz en Rajesh Koothrappali zijn sinds 2007 wereldberoemd geworden. In seizoen 1 van 'The Big Bang Theory' ontmoetten ze hun nieuwe buurvrouw Penny, een populaire en knappe blondine die inzake karakter het compleet tegenovergestelde is van het kwartet. De samensmelting van hun twee werelden, hun onwaarschijnlijke vriendschap en hilarische avonturen zorgen ervoor dat de serie is uitgegroeid tot een van de populairste series ooit. Eén personage springt er echter uit: Sheldon, de meest begaafde van de groep. Hij is de grote lieveling van het publiek en met zijn geweldige oneliners en gedragingen laat hij je kirren van plezier. Het twaalfde en laatste seizoen wordt in stijl en op vrolijke wijze afgesloten.

Haast je echter, want alle 12 seizoenen van de sitcom verdwijnen op 1 oktober op Netflix.

Friends

'Friends' is de ultieme sitcom, dus het is zonde om deze serie Netflix te zien verlaten. De avonturen van Rachel (Jennifer Aniston), Ross (David Schwimmer), Monica (Courteney Cox), Chandler (Matthew Perry), Joey (Matt LeBlanc) en Phoebe (Lisa Kudrow) zijn legendarisch geworden. Met tien seizoenen die tussen 1994 en 2004 zijn uitgebracht, is 'Friends' een van de populairste shows aller tijden geworden. De laatste aflevering, die op 6 mei 2004 werd uitgezonden, trok maar liefst 52,5 miljoen Amerikanen naar hun televisie. Jaren later heeft 'Friends' dankzij Netflix een tweede leven gekregen. In 2018 was het zelfs de meest bekeken serie op het streamingplatform. Maar begin 2020 vernamen we dat de serie werd overgenomen door HBO Max, het nieuwe distributieplatform dat in de Verenigde Staten is opgericht. Je hebt niet veel tijd meer om de 236 afleveringen van de tien seizoenen van de serie te bekijken.

Alle afleveringen van 'Friends' verdwijnen op 1 oktober uit de catalogus.

Fargo

Bijna twintig jaar na de release van de film van de gebroeders Coen produceerde de Amerikaanse zender FX een gelijknamige serie die er rechtstreeks op geïnspireerd was. De makers zijn erin geslaagd om de eigenzinnige stijl van de twee broers zeer goed over te brengen naar het kleine scherm. Toen FX een serie wilde maken die was geïnspireerd op de film, was het essentieel om dezelfde lijn te hanteren. Joel en Ethan Coen waren dan ook logischerwijs verbonden aan het project, als uitvoerende producenten. De serie speelt zich ook af in de ijzige landschappen van het noorden van de Verenigde Staten, en elk seizoen staat een moordzaak centraal die onverwachte proporties aanneemt.

Netflix neemt op 9 oktober afscheid van de serie.

Ontdek ‘The Big Bang Theory’, ‘Friends’ en ‘Fargo’ nu het nog kan op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top