Hooverphonic maakt nieuwe soundtrack voor de Australische serie 'Love Me' op Pickx+

Series | Op Pickx+ kan je vanaf 15 september kijken naar de Australische romantische dramaserie ‘Love Me’, en voor het Belgische publiek wacht een extra verrassing. In ons land werd de introsong namelijk geschreven door Alex Callier van Hooverphonic.

Door Pickx

Deel dit nieuws

In ‘Love Me’ moeten een vader en zijn zoon en dochter verder zien te gaan in het leven na het verlies van de andersvalide moeder die jarenlang door haar echtgenoot thuis is verzorgd. Ze struikelen, maar rapen zichzelf weer op. Ze gaan op zoek naar de nieuwe menselijke relaties die hun leven zin kunnen geven. Drie familieleden in verschillende levensfasen ontdekken de moderne liefde met al haar perikelen en struikelblokken, terwijl ze omgaan met het complexe verlies van een van de belangrijkste personen in hun leven.

De zesdelige serie, die gebaseerd is op de Zweedse dramareeks ‘Älska Mig’ werd vorig jaar voor het eerst uitgezonden in Australië en ging intussen de wereld rond. De reacties zijn unaniem positief en in eigen land werd de reeks maar liefst zeven keer genomineerd voor de Logie Awards, de Australische televisieprijzen. Na het succes van het eerste seizoen, is een tweede jaargang aangekondigd.De Australische topserie zal binnenkort dus in België te zien zijn op Pickx+ en speciaal voor de Belgische kijkers is er een eigen toets toegevoegd aan het programma. Het themalied zit namelijk helemaal in het nieuw. De Belgische versie van het lied werd gecomponeerd door niemand minder dan Alex Callier, muzikant en songwriter bij Hooverphonic. Nog een extra reden om de serie op je radar te houden. Hij heeft de serie ook bekeken én goedgekeurd:

"Het is een beklijvende serie over een ontwrichte familie, waarin iedereen op een andere manier omgaat met hetzelfde verlies."'Love Me’ is vanaf nu beschikbaar op de exclusieve zender Pickx+ (zender 13). Ontdek het volledig aanbod van Pickx+ via de tv-optie ‘Pickx All Stars’ van Proximus Pickx

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top