'Het zomert bij Margriet': Leer haar de jeugd kennen!

Series | Margriet Hermans ontvangt deze zomer heel wat bekende gasten in het Gentse Nordic House voor haar nieuwe talkshow ‘Het zomert bij Margriet’. Deze keer kan je op Pickx+ zien hoe ze een hoop jong geweld over de vloer krijgt, en daarbij horen uiteraard jonge activiteiten.

Door Pickx

Deel dit nieuws

In ‘Het zomert bij Margriet’ spendeert gastvrouw Margriet Hermans een dag met haar gasten in haar nieuwe tijdelijke buitenverblijf, het Nordic House in Gent – waar momenteel de Gentse Feesten volop op stoom zijn. Wie daar tussen 20u en zonsopgang goed kijkt, zou wel eens een van Margiets gasten kunnen tegenkomen, want radiomaker Sander Gillis leeft voor de Gentse Feesten, geeft hij toe in het programma. Alleen wacht hij terecht met de beest uithangen tot de meeste Ketnettertjes – die hem na tien jaar als wrapper zeker nog goed kennen – al naar huis zijn.

Maar de eerste die bij Margriet aankomt, is actrice Daphne Wellens. Zij is al jaren te zien in producties op het scherm en op de planken zoals ‘De Rodenburgs’, ‘Charlie en Hannah gaan uit’ en ‘40-45’. Maar vooral haar rol in de serie ‘F*** you very, very much’ en vooral dan de openingsscène van de tweede aflevering blijven haar momenteel bij. Zoals aan de ontbijttafel in het Nordic House aangehaald wordt, wordt ze in die scène minutenlang oraal bevredigd. Gespeeld, uiteraard, maar intens ziet het er wel uit.

Goed volk komt altijd een beetje te laat, en wie slechts tien minuten moet met de step (of waren het er toch 17?) is gedoemd om pas na het ontbijt te arriveren. We hebben over de derde gast van de dag: Jonatan Medart, TikTokker en danser in ‘Dancing with the Stars’. Hij brak door op het online videoplatform met toegankelijke, herkenbare en humoristische filmpjes en valt om de haverklap in de prijzen bij Ketnet en de Jamies. En zo’n filmpjes maken, dat vindt de rest meteen intrigerend, want het is op naar de Gentse Stadshal om een TikTok op te nemen.

De laatste die komt aanbellen, is schooldirecteur en hobbykok Sharelly Regina. Naast haar werk met kinderen met een leerachterstand in het buitengewoon onderwijs, is ze bedreven in de keuken van haar geboorteland Curaçao. Met die keuken laat ze Margriet en haar gasten kennis maken. Te beginnen met gepekelde varkensoren. “Heel lekker, maar we moeten ons er toch even over zetten”, klinkt het. Wat er verder nog op het bord komt, leer je door te kijken!

De derde aflevering van 'Het zomert bij Margriet’ is vanaf dinsdag beschikbaar op de exclusieve zender Pickx+ (zender 13). Woon je in Brussel en heb je een Nederlandstalig tv-optie van Proximus? Dan vind je Pickx+ terug op zender 263! Ontdek het volledig aanbod van Pickx+ via de tv-optie ‘Pickx All Stars’ van Proximus Pickx! 

 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top