Naar deze nieuwe Netflixreleases moet je zeker uitkijken

Series |

Een nieuw jaar betekent nieuwe releases op Netflix! Maak het je gemakkelijk in je sofa en geniet van de nieuwe releases van het platform om je winteravonden in het begin van 2022 op te vrolijken.

Door Pickx

Deel dit nieuws

‘Don't Look Up’: kosmische ontkenning

'Don't Look Up' volgt aanvankelijk Kate Dibiasky (Jennifer Lawrence), een studente astronomie die in het heelal een komeet ter grootte van de Mount Everest ziet. Haar professor, Dr Randall Mindy (Leonardo DiCaprio), ontdekt door ingewikkelde berekeningen dat de komeet op een directe ramkoers met de Aarde ligt. De twee geschokte wetenschappers proberen dringend het geweten van de onverschillige en onverantwoordelijke leiders wakker te schudden, zodat zij inzien welke catastrofale gevolgen op til zijn. Hoe meer zij mensen ervan proberen te overtuigen dat hun leven in gevaar is, hoe minder serieus zij worden genomen. Dus beginnen ze aan een grote mediatournee in de hoop de mensheid te redden, al stuiten ze op allerlei hindernissen.

De cast bestaat verder uit Timothée Chalamet, Meryl Streep, Mark Rylance, Cate Blanchett, Melanie Lynskey, Gina Gershon, Ron Perlman, Matthew Perry, Ariana Grande, Tyler Perry, Michael Chiklis, Himesh Patel en Kid Cudi!

Ontdek ‘Don't Look Up’ nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

‘Cobra Kai’ - Seizoen 4

De 'Karate Kid'-spin-off speelt zich 34 jaar na de gebeurtenissen van de superpopualire film uit 1984 af. De tragisch-komische serie volgt de heropening van de Cobra Kai-dojo door Johnny Lawrence (William Zabka), het hoofdpersonage van de serie. Die heropening zorgt er ook voor dat zijn oude rivaliteit met Daniel LaRusso (Ralph Macchio) opnieuw oplaait. Maar zie! Na een daverend derde seizoen gaan Johnny en Daniel deze keer hun krachten bundelen om vijand John Kreese te proberen verslaan op het All Valley-toernooi.

Ontdek ‘Cobra Kai’ - Seizoen 4’ nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

‘The Hook Up Plan’ - Seizoen 3

Elsa, Charlotte en Emily keren terug voor een derde en laatste seizoen van ‘The Hook Up Plan’ op Netflix. Deze Franse romcom (de originele titel luidt ‘Plan coeur’) vertelt het verhaal van een licht disfunctionele bende vrienden. Wanneer Milou en Charlotte beseffen dat hun vriendin Elsa haar ex maar niet kan vergeten, besluiten de twee vriendinnen om de mannelijke escorte Jules in te huren om haar alles te doen vergeten. Maar de situatie loopt uit de hand wanneer Jules verliefd wordt op Elsa en Elsa ontdekt dat haar vrienden achter het plan zaten om Jules in te huren. Als we mogen afgaan op de recente en nog niet Nederlands ondertitelde trailer van de streaminggigant, belooft de ontknoping van Elsa's avonturen zowel spannend als verrassend te zijn!

Ontdek ‘The Hook Up Plan - Seizoen 3’ nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug

‘How I Fell in Love with a Gangster’

Deze Poolse film, gebaseerd op ware gebeurtenissen, vertelt het verhaal van de opkomst en ondergang van Nikodem "Nikos" Skotarczak, een van de grootste gangsters uit de Poolse geschiedenis. Het verhaal wordt verteld door een mysterieuze vrouw die verliefd werd op de misdadiger. De film van regisseur Maciej Kawulski focust op het lot van Nikos, een gangster met een ongebreidelde honger naar succes, die gespecialiseerd is in de illegale import van auto's. Van enorme sommen geld en de opbouw van een auto-imperium tot een spectaculaire ontsnapping uit de gevangenis: alle elementen van een maffiafilm zijn aanwezig in dit misdaaddrama!

Ontdek ‘How I Fell in Love with a Gangster’nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top