Nieuwe Netflixreleases die je zeker niet mag missen

Series |

Proximus Pickx heeft enkele nieuwe Netflixreleases geselecteerd om je te helpen je avonden door te brengen, weg van de kou en de covidcrisis.

Door Pickx

Deel dit nieuws

La casa de papel - Seizoen 5, deel 2

In dit laatste seizoen van 'La casa de papel' zit de bende al meer dan 100 uur opgesloten in de Bank van Spanje. Ze slaagden erin om Raquel Lissabon te redden, maar de groep heeft al een van zijn leden verloren. El Professor is gevangengenomen door Sierra en voor het eerst heeft hij geen ontsnappingsplan. Net wanneer de bende denkt dat het ergste achter de rug is, komt er een vijand in beeld die veel machtiger is dan alle vijanden die ze ooit hebben ontmoet: het leger. Het einde van de grootste overval in de geschiedenis nadert, en wat begon als een overval escaleert in een heuse oorlog.

Ontdek ‘La casa de papel' vanaf 3 december op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.


Cowboy Bebop - Seizoen 1

De Japanse animeserie 'Cowboy Bebop' vertelde het verhaal van een groep premiejagers die in een ruimteschip reisden, en dat alles in een sfeer die sciencefiction en film noir vermengde. De originele serie werd uitgebracht in 1998 en wordt nog steeds beschouwd als een van de beste in het genre.

Dit najaar biedt Netflix een live-actionversie aan. De hoofdrollen van de drie premiejagers worden vertolkt door John Cho ('Harold & Kumar'), Mustafa Shakir ('Luke Cage') en Daniella Pineda ('Jurassic World: Fallen Kingdom').

Er wordt reikhalzend uitgekeken naar deze nieuwe serie, die recht moet doen aan zijn prestigieuze voorganger.  Het feit dat de maker van de originele serie, Shini’chiro Watanabe, meewerkte aan het project zou de fans moeten geruststellen. Producer Marty Adelstein, die onder meer 'Teen Wolf' en 'Last Man Standing' op zijn naam heeft staan, zit achter deze bewerking, dus we kunnen er zeker van zijn dat de humor behouden zal blijven.

Ontdek het eerste seizoen van 'Cowboy Bebop' ‘nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.


Robin Robin

‘Robin Robin’ is de nieuwste creatie van de beroemde Aardman Animation Studios, die het zeer succesvolle 'Chicken Run' en de 'Wallace and Gromit'-films hebben geproduceerd. De 30 minuten durende film, geregisseerd door Dan Ojari en Mikey Please, zou een van de grootste hits van het kerstseizoen op Netflix moeten worden. Aardmans eerste musical vertelt het verhaal van Robin, een vogeltje dat wordt grootgebracht door een lieve muizenfamilie nadat ze in haar ei op een vuilnisbelt is gerold. Eens als ze opgroeit, begint het tot haar door te dringen dat ze anders is. Niet echt een vogel, niet echt een muis.

Ontdek ‘Robin Robin’ nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

The Power of the Dog

Dit is de nieuwe film van de Nieuw-Zeelandse Jane Campion, de eerste vrouw die de prestigieuze Gouden Palm won en de tweede die genomineerd werd voor de Oscar voor Beste Regisseur. De film, een bewerking van de gelijknamige roman van Thomas Savage, volgt Phil Burbank (Benedict Cumberbatch), een knappe, intelligente, maar vaak wrede veeboer in het Montana van de jaren twintig. Zijn leven wordt op zijn kop gezet wanneer zijn broer George (Jesse Plemons) een nieuwe vrouw, Rose (Kirsten Dunst), en zoon Peter (Kodi Smit-McPhee) mee naar huis brengt.

Dankzij de stijlvaste regie van Jane Campion en de sterrencast met Benedict Cumberbatch, Kirsten Dunst en Jesse Plemons heeft 'The Power of the Dog' alle ingrediënten om een hit worden bij zowel het publiek thuis als in de bioscoop ('The Power of the Dog' speelt momenteel ook in de Belgische bioscopen).

Ontdek ‘The Power of the Dog’ vanaf 1 december op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top