Het nieuwe Netflix-kijkvoer van november

Series |

Ook de komende maand komt er weer heel wat nieuws op streamingplatform Netflix. Nu de dagen steeds korter, kouder en natter worden, komen deze nieuwe films en series als geroepen om de gezellige avonden binnen op te vrolijken.

Door Pickx

Deel dit nieuws

The Harder They Fall

Een western die mee geproduceerd is door rapper Jay-Z, met rollen voor Idris Elba (‘Luther', ‘The Suicide Squad’), Zazie Beetz (‘Atlanta’, ‘Joker’), Regina King (‘Ray’, ‘If Beale Street Could Talk’) en LaKeith Stanfield (‘Knives Out’, ‘Judas and the Black Messiah’), dat is de nieuwe film ‘The Harder They Fall’. Daarin trekt een outlaw uit op wraak nadat hij uit de gevangenis wordt bevrijd. Eerst moet hij zijn oude bende terug samen krijgen.

De film speelt zich af in het oude westen, maar raakt toch aan thema’s die ook vandaag erg relevant zijn. Zo worden thema’s als racisme of seksisme niet geschuwd. Maar deze antihelden zijn allesbehalve prekerig, de film is vooral een entertainende en moderne remix van het cowboygenre.

Ontdek ‘The Harder They Fall’ vanaf 3 november op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Narcos: Mexico - seizoen 3

‘Narcos’ op Netflix, oorspronkelijk over de opmars van de cocaïnetrafikant Pablo Escobar in Colombia en de agenten die zijn netwerk wilden oprollen, kreeg in 2018 een zusterserie onder de naam ‘Narcos: Mexico’. Die speelt zich af in het Mexico van de jaren 80, waar het Guadalajarakartel steeds machtiger wordt.

Intussen is die serie aan het derde seizoen toe. De programmamakers kondigden al aan dat hun succesvolle en populaire serie hierna zal stoppen, dus verwacht je aan een spectaculair en mogelijk bloederig einde van de beklijvende machtsstrijd. Journalisten proberen de ware aard van het kartel bloot te leggen, terwijl de overheid op de rand van gerechtigheid en corruptie balanceert.

Ontdek het derde seizoen van ‘Narcos: Mexico’ vanaf 5 november op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Red Notice

Een onderzoeker voor de FBI (Dwayne Johnson) probeert een ongrijpbare kunstdief te vatten, maar daarvoor moet hij tegen zijn zin samenwerken met twee criminelen (Gal Gadot en Ryan Reynolds). In deze avontuurlijke actiekomedie is het doelwit van het onderzoek hen altijd net een stapje voor.

De opnames voor deze film zouden doorgaan in Italië in het begin van 2020, maar werden om bekende redenen uitgesteld. In september van vorig jaar konden de opnames dan toch doorgaan in Rome en Sardinië. Verwacht dus om de sterrencast te zien in prachtige Italiaanse landschappen. Schijver en regisseur is Rawson Marshall Thurber, bekend van films als ‘Skyscraper’, ‘Central Intelligence’ (beide ook met Dwayne Johnson) en ‘Dodgeball: A True Underdog Story’.

Ontdek ‘Red Notice’ vanaf 12 november op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Tiger King: Murder, Mayhem and Madness - seizoen 2

Dé sensatie van vorig jaar was zonder enige twijfel de documentairereeks ‘Tiger King: Murder, Mayhem and Madness’, ook wel afgekort tot ‘Tiger King’. De wereld van de privédierentuinen en de kleurrijke karakters die ze open houden werd in volle glorie aan ons geopenbaard via het verhaal van Joe Exotic. Dierenmishandeling, sektarische gemeenschappen, criminele daden, beschuldigingen van moord en een effectief bestelde huurmoord waren nooit ver weg in de geflipte wereld van Joe en zijn collega’s.

En nu komt er een tweede seizoen aan van de reeks, die geldt als een van de meest succesvolle releases op Netflix ooit. Erg veel is er nog niet geweten over het vervolg op de saga, maar de makers beloven in elk geval wel dat het tweede seizoen minstens even spectaculair wordt als het eerste. Carole Baskin zal vermoedelijk niet te zien zijn, aangezien zij niet tevreden was met hoe ze in het eerste seizoen werd getoond.

Ontdek het tweede seizoen van ‘Tiger King’ vanaf 17 november op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Christmas Flow - seizoen 1

R&b-zanger Tayc en actrice Shirine Boutella komen de kerststemming verspreiden op Netflix. Het einde van het jaar nadert, dus het is weer bijna die tijd van het jaar. De Franse serie ‘Christmas Flow’ geeft een moderne twist aan het genre van de kersmusical en toont het verhaal van een rapper en een journalist die op het eerste gezicht niets met elkaar te maken hebben. Maar wanneer ze elkaar ontmoeten, slaat de magie van de feestdagen toe.

Ontdek ‘Christmas Flow’ vanaf 17 november op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Riverdale - seizoen 6

De populaire tienerdramaserie ‘Riverdale’ is terug voor een zesde seizoen. Opnieuw kunnen we de personages die voor het eerst te zien waren in de Archie Comics volgen in hun avonturen, jeugdige liefdes, en de onthulling van de geheimen achter het ogenschijnlijk perfecte stadje.

Die geheimen worden in het zesde seizoen duisterder en verknipter dan ooit, vertelde showrunner Roberto Aguirre-Sacasa. Het verhaal zal verder bouwen op de finale van seizoen 5, waarin Cheryl Blossom degenen die haar onrecht aandeden vervloekt. Die vloek houdt de hele stad in zijn greep in de zesde jaargang.

Ontdek het zesde seizoen van ‘Riverdale’ vanaf 17 november op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Cowboy Bebop - seizoen 1

De Japanse animeserie ‘Cowboy Bebop’ is een mix van sciencefiction en film noir over een groep premiejagers die in een ruimteschip rondreizen. De originele serie kwam uit vanaf 1998 en geldt nog steeds als een van de beste en meest wijdverspreide animeseries ooit. Dit najaar komt een live actionversie uit van de serie. In de hoofdrollen zien we John Cho (‘Harold & Kumar’), Mustafa Shakir (‘Luke Cage’) en Daniella Pineda (‘Jurassic World: Fallen Kingdom’) als de drie premiejagers.

De nieuwe live actionserie heeft grote schoenen te vullen, maar het feit dat de de maker van de originele serie, Shinichiro Watanabe, achter de schermen meewerkte, zou de fans toch al moeten geruststellen. Dat producer Marty Edelstein, die successen als ’Teen Wolf’ en ‘Last Man Standing’ op zijn naam heeft, achter de adaptatie zit, belooft dat het gevoel voor humor alvast bewaard zal blijven.

Ontdek ‘Cowboy Bebop’ vanaf 19 november op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top