Nieuw op Netflix deze week!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Love Actually

Op dinsdag 15 december wordt Love Actually opnieuw op Netflix gepubliceerd. In de aanloop naar de feestdagen wordt in de film het leven van acht Londenaren gevolgd. Daarbij ligt de focus op hun liefdesleven. Onder andere het liefdesverhaal van de nieuwe Premier komt aan bod. Verder moeten een vader en zijn stiefzoon het verlies van de moeder van het gezin verwerken. Love Actually kan ook rekenen op een sterke cast met onder anderen Hugh Grant, Billy Bob Thornton en Liam Neeson

'Love Actually' verschijnt op 15 december op Netflix.

 

War of the Worlds

Ook op 15 december komt War of the Worlds op Netflix. De science-fictionfilm met Tom Cruise vertelt het verhaal van een man die zijn gezin beschermt wanneer hij wegvlucht van een allesvernietigend buitenaards leger met dodelijke Tripods. 

'War of the Worlds' is vanaf 15 december beschikbaar op Netflix.

 

The Ripper (seizoen 1)

Een dag later komt de docureeks ‘The Ripper’ online. Liefhebbers van een goeie misdaadserie die op waargebeurde feiten is gebaseerd, kunnen vanaf 16 december kijken naar de reeks over de ‘Yorkshire Ripper’. Die terroriseerde eind de jaren 70 de Britse samenleving en de politie had haar handen vol met het zoeken naar de seriemoordenaar.

Stream het eerste seizoen van 'The Ripper' vanaf 16 december op Netflix.

 

Ma Rainey’s Black Bottom

Net voor de start van het weekend brengt Netflix de recente dramafilm Ma Rainey’s Black Bottom uit. Het is een verfilming van August Wilsons gelijknamig toneelstuk over blueszangeres Ma Rainey. De hoofdrollen worden vertolkt door Viola Davis, Chadwick Boseman, Glynn Turman, Colman Domingo en Michael Potts. De film vertelt het verhaal van blueszangeres Ma Rainey die in 1927 geconfronteerd werd met spanningen tussen haar bandleden en moeilijkheden met witte muziekproducenten.

'Ma Rainey's Black Bottom' is vanaf 18 december beschikbaar op Netflix.

 

Hjem Til Jul (seizoen 2)

Nog een nieuwe lancering bij de start van het weekend is het tweede seizoen van Hjem Til Jul. De romantische comedyreeks is vanaf 18 december terug te zien voor al wie houdt van romantiek en gezelligheid. In het tweede seizoen gaat hoofdpersonage Johanne, een eeuwige vrijgezel, 24 dagen lang op zoek naar een vriendje om mee te nemen naar de kerstfestiviteiten. 

Bekijk het tweede seizoen van 'Hjem Til Jul' vanaf 18 december op Netflix.

 

Escape Room

Een dag later komen liefhebbers van een rasechte horrorfilm aan hun trekken. In ‘Escape Room’ moeten zes vreemden hun verstand gebruiken om verschillende mysterieuze en dodelijke kamers overleven. Om het verhaal compleet te maken belichaamt elke kamer telkens één van de grootste angsten van één de zes vreemdelingen.… Benieuwd of ze het halen? Vanaf 19 december kom je het te weten!

'Escape Room' is vanaf 19 december beschikbaar op Netflix.

 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top