Deze beroemdheden houden er de gekste hobby’s op na

Series | Dat beroemdheden ook maar gewone mensen zijn die hun vrije tijd op hun eigen manier trachten in te vullen is een feit. Maar ook gewone mensen houden er soms buitengewone hobby’s op na. Van deze bekende koppen lekte uit dat ze hun schaarse vrije tijd aan niet-alledaagse bezigheden wijden.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Tom Hanks: tuk op typmachines

De Oscarwinnende acteur is dol op de nostalgie van schrijfmachines en is dan ook een verwoed verzamelaar. “Ik had enkele exemplaren rondslingeren want ik vond ze echte kunststukjes”, vertelde Hanks aan NPR. “Uiteindelijk ben ik ze beginnen verzamelen, uit elke mogelijke bron. Ik startte de verzameling toen ik wat geld op overschot had. Beter om 50 dollar aan schrijfmachines te besteden dan aan sommige andere zaken waar je je showbusinessfortuin aan kan uitgeven.” Hanks is zodanig in de ban van de schrijfmachine dat hij een bundel kortverhalen zal uitbrengen over het instrument.

Johnny Depp: sucker voor barbiepoppen

De steracteur verzamelt niet alleen de ‘standaardversies’ van de barbiecollectie, maar legt tevens een aardige duit neer voor de speciale edities. Zo bezit hij barbiepoppen die Beyoncé, Elvis, Paris Hilton, Marilyn Monroe, Audrey Hepburn, Lindsey Lohan en de cast van High School Musical voorstellen. Ook zijn kinderen zouden met zijn geliefde poppen mogen spelen.

Brad Pitt: pottenbakmaniak

Nadat ze een bromance sloten op de set van Quentin Tarantino’s ‘Once Upon a Time in Hollywood’ ontdekten Brad Pitt en Leonardo DiCaprio een gemeenschappelijke passie: het pottenbakken. Volgens The Sun zouden beide acteurs heel wat tijd doorbrengen in het atelier van Pitt, waar ze “kunst maken tot in de vroege uurtjes”.

Nicole Kidman: springt uit een vliegmachien

Er schuilt een adrenalinejunkie in Kidman: de actrice vertelde aan het tijdschrift Marie Claire dat ze haar skydivingdiploma behaald heeft. Ze voegde eraan toe dat “elke vrouw minstens één keer in haar leven uit een vliegtuig zou moeten springen”. “Skydiven schurkt het dichtste aan bij vliegen”, vertelde ze aan The Telegraph. Bungeejumpen vindt ze dan weer “niet elegant”: “Ik hou niet van de gedachte om ondersteboven aan een touw te bengelen.”

Leslie Mann: rijdt op één wiel

De Amerikaanse actrice die de show stal in onder meer ‘I Love You Phillip Morris’ en ‘This Is 40’ is regelmatig te zien op een eenwieler. Mann beoefent de kunst van het eenwielrijden al sinds haar kindertijd en bestempelt de hobby als haar “beste geheime talent”. “Ik kreeg een exemplaar voor kerst toen ik tien was, en leerde mezelf aan hoe het te gebruiken”, vertelde ze aan O Magazine. “Nu kan ik uitpakken met allerlei trucjes, zoals achteruit fietsen en van stoepranden springen.”

Katy Perry: verzamelt haarplukjes van collega-beroemdheden

Zangeres Katy Perry heeft haarlokken van Miley Cyrus en Taylor Swift in haar bezit. Tijdens een Q&A met fans in 2013 bekende Perry dat ze haar BFF’s om een plukje haar had gevraagd. Ze omschreef haar bizarre verzameling als “creepy, maar geweldig”. Toen was haar collectie nog beperkt tot twee stuks, maar iets zegt ons dat ze haar verzameling sindsdien heeft uitgebreid.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top