Nieuw op Netflix deze week

Series | Komt er een einde aan je favoriete serie? Geen nood, Netflix voorziet zijn platform wekelijks van nieuwe films en series. Hier krijg je alvast een selectie van de belangrijkste nieuwtjes van deze week.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Working’ Moms – seizoen 4

Deze Canadese serie spitst zich toe op vier vriendinnen: Kate, Anne, Frankie en Jenny. De vier worden, weliswaar op een luchtige en grappige manier, vaak geconfronteerd met de moeilijke combinatie werken-mama zijn. Seizoen 4 zal vanaf 6 mei beschikbaar zijn op Netflix, waarbij nieuwe personages hun intrede zullen maken.

Bekijk tevens hier welke series we nog al belicht hebben die de mama's onder ons zeker eens gezien moeten hebben.

The Eddy

Er wordt reikhalzend uitgekeken naar de miniserie The Eddy. Niet verrassend, gezien Damien Chazelle (bekend van Whiplash en La La Land) aan de knoppen zit. Chazelle keert terug naar zijn Franse roots, gezien de serie zich afspeelt in een Parijse jazzclub, die werd geopend door de New Yorker Elliot Udo (gespeeld door André Holland).  De zaken gaan echter slecht en de zaak staat op de rand van het faillissement. De soundtrack komt van de hand van Glen Ballard, dezelfde man die Jagged Little Pill van Alanis Morisette en Bad of Dangerous van Michael Jackson produceerde. De acht afleveringen van The Eddy zijn te zien vanaf 8 mei op Netflix.

Dead To Me – seizoen 2

Op 8 mei komt seizoen 2 van Dead To Me uit. De vraag is wat er met Jen en Judy zal gebeuren in dat nieuwe seizoen. Heeft Jen nu Steve vermoord of niet? Tot de casting behoren nog steeds Christina Applegate (Jen) en Linda Cardellini (Judy). Zal in seizoen 2 hun vriendschap blijven voortduren, gezien de omstandigheden? Volgens bedenker Liz Feldman wordt de relatie tussen de twee alvast ingewikkelder…

Becoming

Nadia Hallgren bedacht de documentaire Becoming, naar analogie met het gelijknamige boek dat Michelle Obama heeft uitgebracht. In het boek en de film krijgen we een inkijk in het leven van de voormalige presidentsvrouw. Hoe ze opgroeide als kind, tot aan haar passage in het Witte Huis. Becoming is vanaf 6 mei beschikbaar op Netflix.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top