VTM zendt dramareeks Amigo’s opnieuw uit als eerbetoon aan Johny Voners

Series | Op dinsdag 17 maart 2020 verloor Johny Voners een moedige strijd tegen kanker. Johny stond recent nog op de set van de nieuwe fictiereeks Een Goed Jaar en ook zijn rol in Amigo’s blijft onnavolgbaar. Uit eerbetoon aan hem zendt VTM vanaf nu zondag, 22 maart, elke week om 21u05 een dubbelaflevering uit van de dramareeks Amigo’s. Aan de zijde van Johny zijn ook Jurgen Delnaet, Wouter Hendrickx, Mathieu Sys, Frances Lefebure, Sahin Avci, Tom Van Bauwel, Kürt Rogiers en Sandrine André te zien.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Amigo’s: een driegangenmenu van misdaad, humor en drama

Hoe moeilijk of makkelijk is het om een nieuwe, deugdzame start te maken na een verblijf in de gevangenis? Amigo’s kijkt binnen in restaurant Amigo’s, gerund door vijf ex-gedetineerden - Rik (Jurgen Delnaet), Berten (Johny Voners), Halil (Sahin Avci), Mathieu (Wouter Hendrickx) en Dylan (Mathieu Sys) - die hun crimineel verleden maar niet kunnen afschudden.

De vijf mannen zijn vastbesloten om met restaurant Amigo’s de kromme lijn van hun leven recht te trekken. Hun onderneming is een bijna heroïsche - vaak wanhopige - poging om het goede te doen of het verloren respect van een dochter, partner of zus terug te verdienen. Tot de vijf amigo’s beetje bij beetje worden ingehaald door hun eigen verleden en zwakheden. En wat doen ze dan? Spelen ze het eerlijk of gebruiken ze hun 'talenten' om het probleem wat sneller en makkelijker op te lossen?

Bekijk Amigo's vanaf zondag om 21u05 op VTM of waar je ook bent via proximuspickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!

Bekijk ook:

Johny Voners: de kampioen achter de dagschotels

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top