Deze films en series serveert Netflix in november

Series | Met deze nieuwe films en series zijn koude avonden geen probleem!

Door Pickx

Deel dit nieuws

De zon is nu en dan nog van de partij, maar de avonden zijn best koud. Ideale momenten om in je zetel te duiken en je te nestelen voor een nieuwe serie, een toffe film of een boeiende documentaire.

Op zoek naar inspiratie? Deze nieuwe series en films staan deze maand op het menu!

Atypical, seizoen 3

De weg naar succes is atypisch. Sam en de familie Gardner zijn met Atypical terug voor een derde seizoen, alleen op Netflix.

Atypical volgt de achttienjarige Sam, die autistisch is en zijn eerste stappen in de datingwereld waagt. Terwijl Sam op een emotionele ontdekkingsreis naar zichzelf gaat, worstelt de rest van zijn familie met de nodige veranderingen in hun eigen leven. In het derde seizoen staat Sam voor een grote stap, want hij doet zijn intrede in het hoger onderwijs. Het studentenleven lonkt!In de cast zie je Keir Gilchrist als Sam, en verder Jennifer Jason Leigh, Michael Rapaport, Brigette Lundy-Paine en Amy Okuda.

Momenteel kun je van Atypical drie seizoenen bekijken.

The King

Een historisch drama, met Timothée Chalamet in de hoofdrol.

The King speelt zich af in het 15e eeuwse Engeland. Hal (Timothée Chalamet), een eigenzinnige prins en de onwillige erfgenaam van de Engelse troon, heeft het leven aan het hof de rug toegekeerd en leeft onder het gewone volk. Wanneer zijn tirannieke vader overlijdt, wordt Hal gekroond tot koning Henry V. De jonge koning moet nu omgaan met de paleisintriges, chaos en een op til staande oorlog met Frankrijk. Ook de relatie met zijn beste vriend en mentor, de oudere en drankzuchtige ridder John Falstaff (Joel Edgerton), komt onder druk te staan.Een film van David Michôd, naar een scenario van Michôd en Joel Edgerton. Naast Chalamet en Edgerton zie je onder meer ook Sean Harris, Ben Mendelsohn, Robert Pattinson en Lily-Rose Depp.

Nu te zien op Netflix.

Holiday in the Wild

Een streepje romantiek? In Holiday in the Wild springt er een vonk over tussen Kristin Davis en Rob Lowe.

Kate Conrad (Kristin Davis) uit Manhattan heeft voor zichzelf en haar man een tweede huwelijksreis geboekt, zodat ze niet depressief wordt wanneer haar zoon het nest verlaat om te gaan studeren. In plaats van dankbaarheid te tonen maakt haar man een abrupt einde aan hun relatie. De verstoten Kate besluit om alsnog in haar eentje op safari te gaan in Afrika. Tijdens een omweg door Zambia helpt ze haar piloot Derek Holliston (Rob Lowe) om een babyolifant zonder moeder te redden. Ze verzorgen het dier in een plaatselijk olifantenreservaat en Kate verlengt haar vakantie tot na de kerst. Zou ze met een nieuwe liefde in het vooruitzicht toch terugkeren naar huis of maakt ze er een permanent avontuur van?Nu te zien op Netflix.

The End of the F***ing World, seizoen 2

Heb jij ook zo genoten van het eerste seizoen van The End of the Fu***ing World? In dat geval, goed nieuws. Het tweede seizoen is beschikbaar sinds 5 november!

In het eerste seizoen volgden we James (Alex Lawther) en Alyssa (Jessica Barden), twee tieners met elk hun eigen issues die op roadtrip gingen om te zoeken naar Alyssa’s vader. Een niet onbelangrijk detail: James is van plan het meisje te vermoorden.

Een geweldige serie, vol gitzwarte humor en met een prachtige soundtrack. Bekijk hier de trailer van het tweede seizoen:Klaus

Eentje om tijdens de komende feestdagen met de kinderen te bekijken: Klaus is een mooie animatiefilm over een verrassende vriendschap die leidde tot een legende.

Wanneer Jesper zichzelf onderscheidt als de slechtste leerling-postbode aan de academie, wordt hij gestationeerd op een besneeuwd eiland ten noorden van de poolcirkel, waar de ruziënde plaatselijke bewoners nauwelijks een woord met elkaar wisselen, laat staan brieven. Jesper staat op het punt om het op te geven wanneer hij een bondgenoot vindt in de plaatselijke lerares Alva. Ook ontdekt hij Klaus, een mysterieuze timmerman die alleen woont in een hut vol met zelfgemaakt speelgoed. Deze verrassende vriendschappen zorgen ervoor dat de mensen in Smeerensburg weer kunnen lachen en creëren een nieuwe traditie van gulle buren, magische overlevering en kerstkousen die zorgvuldig bij de haard worden gehangen.Een animatiefilm en kerstavontuur geregisseerd door een van de makers van 'Verschrikkelijke ikke': Sergio Pablos. Met J.K. Simmons, Jason Schwartzman, Rashida Jones, Joan Cusack, Will Sasso en Norm Macdonald.

Vanaf 15 november op Netflix.

The Crown, seizoen 3

Op 17 november is het eindelijk tijd voor het derde seizoen van hitserie The Crown. Niet Claire Foy speelt deze keer de queen, maar wel Olivia Colman.

Ook bij de rest van de cast zijn er wat wijzigingen. Prince Philip wordt dit seizoen gespeeld door Tobias Menzies, die de rol overneemt van Matt Smith. Hetzelfde geldt voor Prinses Margaret, de zus van de koningin: wij wordt nu gespeeld door Helena Bonham Carter, en niet zoals eerder door Vanessa Kirby. Verder zie je onder meer ook Gillian Anderson als Margaret Thatcher. Een indrukwekkende cast!
Het derde seizoen start in 1964. Tijden veranderen, maar verplichtingen niet. Terwijl koningin Elizabeth II zich met een snel veranderend Groot-Britannië bezighoudt, blijft haar familie worstelen met de behoeften van de monarchie en de wensen voor hun uiteenvallende persoonlijke leven.Het derde seizoen van The Crown is vanaf 17 november beschikbaar.

Mortel

Vanaf 21 november kun je kijken naar het eerste seizoen van de Franse Netflix Original-serie Mortel. Voor liefhebbers van drama met een bovennatuurlijke twist.

De serie volgt scholieren Sofiane, Victor en Luisa, die schijnbaar elkaars tegenpolen zijn. Samen proberen ze de moordenaar van Sofianes broer te vinden, met de hulp van een voodoogeest.Vanaf 21 november op Netflix.

The Knight Before Christmas

In de mood voor romantiek en kerstkriebels? The Knight Before Christmas is misschien precies wat je zoekt! Een Netflix Original-film met Vanessa Hudgens en Josh Whitehouse.

Als een tovenares de middeleeuwse ridder Sir Cole tijdens de feestdagen naar het hedendaagse Ohio stuurt, raakt hij bevriend met Brooke, een slimme, aardige wetenschapslerares die geen geluk heeft in de liefde.

Brooke helpt Sir Cole zijn weg te vinden in de moderne wereld, terwijl hij probeert om erachter te komen hoe hij zijn mysterieuze opdracht kan uitvoeren — de enige manier waarop hij weer terug naar huis kan. Maar als Sir Cole en Brooke beter bevriend raken, krijgen ze ook gevoelens voor elkaar. Kan hun liefde alles overwinnen?The Knight Before Christmas gaat op 21 november 2019 in première op Netflix.

Dolly Parton’s Heartstrings

Fans van Dolly Parton kunnen vanaf 22 november hun hart ophalen met Dolly Parton’s Heartstrings, een anthologieserie over de verhalen, herinneringen en inspiratie achter haar populairste liedjes.
 
Acht liedjes van Dolly. Acht verhalen over Dolly. Elk verhaal met zijn eigen invalshoek, gaande van liefdesverhalen en inspirerende vertellingen, tot familiedrama’s, westerns en wraakcomedy’s.Dolly Parton’s Heartstrings gaat op 22 november in première, alleen op Netflix.

The Irishman

Langverwacht! Martin Scorsese’s The Irishman is vanaf 27 november te zien op Netflix.

Robert De Niro, Al Pacino en Joe Pesci spelen de hoofdrollen in The Irishman, een episch verhaal over georganiseerde misdaad in het naoorlogse Amerika.

Het verhaal wordt verteld vanuit het perspectief van Frank Sheeran, een veteraan uit de Tweede Wereldoorlog die als oplichter en huurmoordenaar samenwerkte met enkele van de beruchtste figuren uit de 20e eeuw. De film beslaat verschillende decennia en gaat over een van de grootste onopgeloste mysteries uit de Amerikaanse geschiedenis: de verdwijning van de legendarische vakbondsman Jimmy Hoffa. The Irishman neemt je mee op een monumentale reis door de duistere gangen van de georganiseerde misdaad: van interne mechanismen en rivaliteiten tot connecties met de politiek.Vanaf 27 november op Netflix.

Merry Happy Whatever

Merry Happy Whatever is een hilarische en hartverwarmende comedy, perfect in de aanloop naar de kerstdagen.

De film volgt Don Quinn (Dennis Quaid), een eigengereide vader uit Philadelphia die zijn best doet om balans te vinden tussen de stress van de feestdagen en de wensen van zijn hechte, maar aparte familie. En zijn familieleden doen hun best om hem onder controle te houden. Don vindt dat alles op de Quinn-manier moet worden gedaan, maar als hun jongste dochter Emmy (Bridgit Mendler) uit L.A. thuiskomt met een nieuwe vriend, de berooide muzikant Matt (Brent Morin), wordt zijn zienswijze danig op de proef gesteld.Merry Happy Whatever werd gemaakt door Emmy-winnaar Tucker Cawley (Everybody Loves Raymond). De film toont aan dat familie misschien niet altijd in een mooie verpakking komt, maar soms toch het mooiste cadeau kan zijn.

Merry Happy Whatever is vanaf 28 november beschikbaar, alleen op Netflix.

Kies nu voor Netflix als tv-optie bij je abonnement van Proximus Pickx! Heb je al een Tuttimus, Familus of Minimus pack? Kies voor Netflix als tv-bonus!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top