Winnaars van Belgian Student League zijn bekend

Nieuws | Deze week ontmoetten de beste universiteitsteams elkaar voor de Belgische Student League. Fans kregen de kans om de beste teams van het circuit te ontdekken, of het nu ging om League of Legends of Rocket League.

Door Proximus

Deel dit nieuws

Van KU Leuven en EPHEC Esports tot UGent Esports en VUB Gaming: de beste universiteitsteams kwamen deze week bijeen om het uit te vechten in de Belgian Student League.

Fans konden zelfs genieten van een dubbele competitie. De beste Belgische studenten namen deel aan een League of Legends- en een Rocket League-toernooi.

League of Legends

In de EY Fall Cup stond in de halve finales een Leuvense derby tussen KU Leuven en Cefuc Gaming op het programma. Aan de andere kant nam EPHEC Esports het op tegen VUB Gaming TWS.

Er stonden onze studenten twee spannende wedstrijden te wachten. De spelers van Cefuc Gaming en EPHEC Esports wisten de grote finale te bereiken.

Een nieuwe Leuvense derby die uiteindelijk in het voordeel uitviel van EPHEC Esports, de nieuwe kampioen van de EY Fall Cup!

Rocket League

Op de Rocket League Winter Clash keek iedereen uit naar het optreden van de regerend kampioenen van VUB Gaming. Zoals verwacht haalden de Brusselaars een back to back-overwinning.

De VUB klopte het roster van UGent Esports in een geweldige finale. Met deze overwinning plaatsen LXS, Bram. en AbsoluteZero zich voor het UniRocketeers Spring 2023 Championship.

In deze competitie konden de spelers zich in de kijker spelen. Eén ding is zeker, de redactie zal de prestaties van onze landgenoten de komende maanden in de gaten houden!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top