VALORANT: Einde verhaal voor Sector One in Coupe de France

Nieuws | Deze week namen de teams betrokken bij de Coupe de France van VALORANT opnieuw hun plaats in op de servers. De kans om onze vertegenwoordigers die nog in de competitie zitten in actie te zien.

Door Proximus

Deel dit nieuws

Nadat Sector One enkele weken geleden werd gedegradeerd naar de lower bracket, schoot de Brusselse organisatie opnieuw in actie voor de Coupe de France op VALORANT. In het midden van de week wonnen de spelers, goed geleid door MVP MaximN, van Klanik Esport met 2-1.

Onze thuisploeg stond zondag tegenover CGN Esports, dat dinsdag beGenius ESC met 2-0 had geklopt. Een wedstrijd die uiteindelijk te moeilijk bleek voor onze spelers… MaximN & co raakten nooit op gang. 

Na twee snelle maps verloren de spelers met 2-0. Ondanks de zware nederlaag mogen de spelers toch tevreden zijn met een knappe plaats in de top 8.

Onze andere Belgen in de competitie presteerden niet veel beter. De spelers van HEET konden het verschil niet maken tegen Bonk in de halve finale van de upper bracket. 

De 2-0 nederlaag stuurde hen naar de lower bracket. HEET, geleid door de Belg Kinguyen, krijgen zo de kans om hun collega’s van Sector One te wreken: ze moeten het op 30 november opnemen tegen CGN Esports.

Het Franse Mandatory staat samen met Bonk in de Upper Final op 10 december, na hun 2-1 overwinning tegen een sterk EMOJIPOUCE. In de onderste tree worden de kwartfinales uitgevochten: EMOJIPOUCE tegen Bref en CGN Esports tegen HEET staan gepland voor woensdag 30 november.

Dit zijn krappe deadlines voor de spelers. In tegenstelling tot de vorige rondes zullen ze niet veel tijd hebben om zich voor te bereiden. De grote finale wordt gehouden op 11 december. Hopelijk zal een Belgische speler de trofee in ontvangst mogen nemen!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top