Eerste seizoen van Modern Warfare 2 verschijnt op 16 november

Nieuws | Nadat Modern Warfare 2 in slechts tien dagen de wereldwijde omzet van één miljard heeft overschreden, krijgt het vandaag zijn eerste nieuwe content update. Seizoen één wordt uitgebracht samen met Warzone 2.0 en stelt spelers in staat nog meer uit de FPS te halen!

Door Proximus

Deel dit nieuws

Vandaag komt het preseason ten einde! Modern Warfare 2 krijgt om 19u een grote update en zal de gameplay voor het eerst uitbreiden met verschillende nieuwe modi. Seizoen 1 is 2 maanden lang en eindigt op 14 december.

© Activision Blizzard

Het eerste grote deel van de update is de komst van de nieuwe DMZ-modus. Die zal deel uitmaken van Warzone 2.0. Het doel van DMZ is om een reeks missies te voltooien en te overleven voor een exfiltratie.

De langverwachte Hardcore-modus keert terug in Modern Warfare II. In dit speltype kun je genieten van de multiplayer-ervaring met minder HP en lagere TTK.

Er komt ook een nieuwe Raid-modus. Het zal de plot van de campagnemodus uitbreiden met PvE-missies (Player versus Environment, nvdr). Drie spelers kunnen aan een Raid deelnemen. Een nieuwe Special Ops-missie genaamd ‘High Ground’ zal ook speelbaar zijn vanaf het begin van het eerste seizoen.

Shipment keert eindelijk terug (© Activision Blizzard)

Naast de aangekondigde modi zullen twee nieuwe maps een integraal onderdeel vormen van dit seizoen. De eerste is een kleine map met drie lanes genaamd Shoot House. Die zal vanaf vandaag beschikbaar zijn. De tweede is een remaster van het iconische Shipment. Het verschil is dat de nieuwe versie niet meer op land plaatsvindt, maar op een vrachtschip in het midden van de Atlantische Oceaan.

Bovendien kun je met de betaalde Battle Pass een heleboel content vrijspelen, zoals nieuwe operators, skins en Weapon Blueprints.

Er werden ook vier nieuwe wapens onthuld: de Victus XMR sniper rifle, de Chimera en M13B assault rifles en de BAS-P SMG. Tegelijkertijd werden ook drie nieuwe operators aangekondigd: Zeus, Klaus & Gaz.

Neymar, Messi en Pobga, drie wereldsterren in het voetbal, krijgen zelfs hun eigen operator, dankzij een partnerschap tussen Activision en de sportwereld.

Deze verbeteringen brengen ongetwijfeld nieuwe gameplay-ervaringen met zich mee. Daar zal je vanaf 16 november van kunnen genieten!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top