VALORANT: ScreaM en Nivera sluiten zich aan bij Karmine Corp

Nieuws | Het nieuws hing al een tijdje in de lucht, en is nu officieel. De Belgische broers ScreaM en Nivera zullen in 2023 uitkomen voor Karmine Corp in de Valorant Champions Tour. De Franse organisatie maakte van de gelegenheid gebruik om haar volledige roster voor het volgende seizoen bekend te maken.

Door Proximus

Deel dit nieuws

De geruchten die de ronde deden sinds hun vertrek bij Team Liquid krijgen gelijk. De Belgische broers Adil “ScreaM” Berlintom en Nabil “Nivera” Berlintom sluiten zich aan bij Karmine Corp voor het nieuwe seizoen van de Valorant Champions Tour. Dit is een belangrijke aanwerving voor de organisatie van de Franse streamer Kameto.

Beide spelers zullen in 2023 Karmine Corp vertegenwoordigen in de VCT. De Franse organisatie maakte voor de gelegenheid een prachtige presentatievideo om haar volledige roster voor het nieuwe seizoen aan te kondigen.

De Franse organisatie heeft besloten te vertrouwen op onze twee Belgische vertegenwoordigers. Ze zullen als leiders van de ploeg fungeren, en ScreaM zal de aanvoerdersband dragen.

Dan ontbreken er uiteraard nog drie spelers in de ploeg. De Fransman Alexandre “xms” Forté heeft een uitstekend seizoen achter de rug met een overwinning in de Franse Valorant Regional League, en is een voormalige MAD Lions-speler.

De laatste twee spelers zijn al bekend met de druk van het dragen van het KCorp-shirt. Alexis “Newzera” Humbert en Ryad “Shin” Ensaad zetten hun avontuur bij de organisatie voort na een geweldig eerste seizoen in de VRL.

© @KarmineCorp

Net zoals vorig seizoen zullen de spelers van Karmine Corp gecoacht worden door pm en ZE1SH. Het officiële roster ziet er als volgt uit:

???? Adil “ScreaM” Benrlitom (C)
???? Nabil “Nivera” Benrlitom
???? Alexandre “xms” Forté
???? Ryad “Shin” Ensaad
???? Alexis “Newzera” Humbert

Dit volledig Franstalig roster geeft hoop voor het komende seizoen. Zullen onze Belgische spelers slagen bij hun nieuwe team? Zal Karmine Corp succes boeken in de VCT in 2023? Dit nieuwe seizoen belooft in ieder geval vol verrassingen te zitten!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top