VALORANT: ScreaM en Nivera verlaten Team Liquid

Nieuws | Na weken van geruchten is het eindelijk officieel: ScreaM en Nivera hebben Team Liquid verlaten. Dat maakte de organisatie op Twitter bekend. Wat de Belgen nu van plan zijn, is nog niet bekend. Volgens de laatste geruchten zou Karmine Corp geïnteresseerd zijn in het duo.

Door Proximus

Deel dit nieuws

Geruchten over de toekomst van ScreaM en Nivera doken het eerst op in september, wanneer de Franse journalist neL onthulde dat de broers Benrlitom in gesprek waren met Karmine Corp. Die organisatie kreeg recent een slot in de Europese VALORANT-competitie en is daarom op zoek naar een nieuw roster.

Het vertrek van de Belgen bij Liquid leek dus onvermijdelijk, en donderdag werden de geruchten eindelijk bevestigd. Team Liquid kondigde hun afscheid aan met twee mooie videos.

Onze landgenoten zaten in totaal meer dan twee jaar bij de organisatie. In dat jaar ruilden ze CS:GO in voor de FPS van Riot Games. De broers behaalden heel wat mooie resultaten, waaronder een plaats in de halve finale in VALORANT Champions 2021 en een kwartfinaleplaats in VALORANT Champions 2022.

Scream hintte op Twitter dat hij zijn toekomstplannen binnenkort bekend zal maken. Volgens informatie van de Franse expert neL zouden onze landgenoten op weg zijn naar Karmine Corp. De Franse organisatie kreeg een plaats aangeboden in de franchise league van VALORANT en zoekt daarom naar een competitief roster.

Bij Team Liquid zou ook dimasick op weg naar de uitgang zijn. Enkel Jamppi en soulcas blijven zo over van het oorspronkelijke roster. De organisatie heeft zijn oog laten vallen op de Russen nAts en Redgar, allebei ex-spelers van M3C. Ook Sayf, voormalig lid van Guild, zou op weg zijn naar Liquid.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top