VALORANT: Sector One zakt naar lower bracket van Coupe de France

Nieuws | Deze week werd de tweede ronde van de Coup de France gespeeld op VALORANT. Onder de aanwezige teams bevonden zich enkele bekende namen uit onze community. Jawel, veel Belgische spelers kwamen in actie. Laten we eens kijken naar de verschillende resultaten.

Door Proximus

Deel dit nieuws

De Coup de France van VALORANT is op 27 oktober van start gegaan, en afgelopen week werd de tweede ronde gespeeld. De gelegenheid om verschillende van onze Belgische vertegenwoordigers in actie te zien. Het Brusselse Sector One nam het op tegen het Mandatory-team van streamer Adrien “ZeratoR” Nougaret.

In deze competitie werden de teams verdeeld in een double elimination bracket, met wedstrijden in Bo3. Sommigen moesten al afscheid nemen van de hoop op de overwinning. Dat was het geval voor het Dragonslayerzzz-team van de Belg Nakyrie, maar ook voor de voormalige Fortnite-speler Benjyfishy.

© @valleague_fr

Van onze andere vertegenwoordigers vinden we allereerst Sector One terug, geleid door de Belgen dash, Flickless en MaximN. Onze landgenoten hadden hun eerste wedstrijd tegen Valorians gewonnen (2-0). Voor hun tweede wedstrijd van het toernooi kwamen ze tegenover Mandatory te staan.

Dat werd een zware wedstrijd voor onze vertegenwoordigers, die helaas verloren met 0-2. Zo zakten ze naar de lower bracket van het toernooi. Daar zullen ze het opnemen tegen Klanik Esport, in de hoop hun reis voort te kunnen zetten.

Onze laatste vertegenwoordiger is goed op dreef in dit toernooi. Kinguyen won met Heet van Amazing, met RamsZZ (2-1). Na in de eerste ronde Zerance (2-1) te hebben verslagen, komen ze in de halve finale van de upper bracket uit tegen Bonk, dat Karmine Corp met 2-1 versloeg.

De affiches voor de volgende wedstrijden wijzen op een aantal spannende confrontaties. Met aan de ene kant Heet tegen Bonk, en aan de andere kant Mandatory tegen EmojiPouce. Maar we kijken ook uit naar Sector One, Karmine Corp en Amazing in de lower bracket.

© @valleague_fr

De spelers krijgen een paar weken om te bekomen voor ze aan de volgende ronde beginnen. Onze Belgische vertegenwoordigers van Sector One spelen op dinsdag 22 november om 16u, Heet speelt op 26 november om 16u. Een uitgelezen kans om de Belgen te steunen tijdens hun laatste toernooi van het seizoen.   

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top