Riot Games introduceert K’Sante, de 162e champion van League of Legends

Nieuws | Kom alles te weten over K'Sante, de nieuwste League of Legends champion uit Nazuma!

Door Proximus

Deel dit nieuws

Het is al een paar maanden geleden dat Riot Games ons voor het laatst een nieuwe champion aanbood in de MOBA League of Legends. Terwijl een van de laatste toevoegingen aan het roster, Bel’Veth, zelfs lijkt te zijn doorgedrongen tot de zeer selecte groep van champions in grote competities, maakt K’Sante om zijn intrede op Summoner’s Rift.

In een video gepresenteerd door Lil Nas X, de partner van Riot Games voor de hymne van de Worlds, maakten de ontwikkelaars de komst bekend van wat ons een nogal tanky personage lijkt. Zijn vaardigheden moeten het mogelijk maken om heel wat ruimte en kansen te creëren in teamfights.

Abilities

Passive – Dauntless Instinct

Als K’Santé vijanden met een ability verwondt, markeert hij ze voor korte tijd. Door een gemarkeerde vijand aan te vallen verdwijnt het merkteken, waardoor extra fysieke schade wordt toegebracht, gebaseerd op de maximale HP.

All Out: Als je een gemarkeerde vijand aanvalt, richt je physical en max health true damage aan.

Q – Ntofo Strikes

K’Santé deelt een krachtige slag uit met zijn wapen, waarbij hij fysieke schade toebrengt en het doelwit voor korte tijd vertraagt.

Als een vijand wordt geraakt, krijgt K’Santé een tijdelijke stack. Met twee stacks creëert K’Santé een schokgolf die vijanden naar zich toetrekt.

All Out: De cooldown van deze vaardigheid is verlaagd en vertraagt een getroffen doelwit niet langer.

W – Path Maker

Begin van de charge: K’Santé heft zijn wapens in een defensieve positie en wordt voor korte tijd onstopbaar, waardoor hij minder schade oploopt.

Bij het loslaten: K’Santé springt voorwaarts, deelt fysieke damage uit op basis van maximale HP. Hij duwt vijanden die hij passeert terug en verdooft ze tijdelijk, afhankelijk van de duur van de charge.

All Out: De cooldown van deze ability wordt vernieuwd, damage reduction wordt verhoogd. Een extra hoeveelheid physical damage wordt uitgedeeld, gebaseerd op de duur van de charge, en de charge- en dash-snelheid worden verdubbeld.

E – Footwork

K’Santé stormt naar voren met een tijdelijk schild. Als hij door een bondgenoot loopt, krijgt die ook een schild en wordt de afgelegde afstand aanzienlijk vergroot. Andere abilities kunnen ook gebruikt worden.

All Out: De snelheid van de rush wordt verhoogd. De doelafstand wordt vergroot en K’Santé kan door muren lopen.

R – All Out

K’Santé breekt zijn tonfa, deelt physical damage uit en duwt een vijandelijke champion terug. Vijanden die tegen een muur worden geduwd, lopen meer fysieke schade op, worden naar de andere kant van de muur gestuurd en zijn korte tijd verdoofd. K’Santé achtervolgt dan zijn vijand en de duratie van All Out wordt verlengd.

All Out: K’sante verliest een deel van zijn maximale HP, extra armor, en magic resistance. K’Sante verdient extra attack damage, omnivamp, en transformeert zijn abilities.

Een grote nieuwigheid, ook al zal het niet veel veranderen aan je gameplay: K’Sante is de eerste champion die officieel deel uitmaakt van de LGBTQ+ gemeenschap. Hoewel veel helden hun verhaal hebben laten herschrijven om dit te weerspiegelen, is de Nazuma-kolos de enige champion die als zodanig onthuld werd.

Je zult nu twee weken geduld moeten hebben. K’Sante zal beschikbaar zijn in patch 12.21, die op 3 november verschijnt.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top