Belgen vallen in de prijzen tijdens LEC Awards

Nieuws | Met het einde van de reguliere fase van de summer split is dit seizoen van de LEC bijna afgelopen. Raphaël "Targamas" Crabbé eindigde met G2 Esports als eerste, gevolgd door Yasin "Nisqy" Dinçer en zijn MAD Lions. Voor de start van de play-offs werden de LEC-awards uitgereikt aan de beste spelers van de reguliere fase. En onze Belgische vertegenwoordigers speelden een hoofdrol.

Door Proximus

Deel dit nieuws

Terwijl de play-offs van de LEC snel naderen, waren de LEC Awards een gelegenheid om de beste elementen uit de reguliere fase van deze summer split te belonen. Sommige Belgen behoorden tot de winnaars.

Er waren veel categorieën, voornamelijk voor het publiek, zoals het beste kostuum voor een speler of de meest spectaculaire death van de split.

Sommige van deze prijzen kregen meer aandacht van het publiek dan andere. Wat het competitieve aspect betreft, zijn sommige prijzen goede indicatoren voor het niveau van de spelers.

Zo is de speler met de meeste MVP’s van de competitie niemand minder dan de Belg Nisqy van MAD Lions. De midlaner werd 7 van de 18 keer verkozen als man of the match. Een enorme prestatie voor de speler die bijdroeg aan de geweldige split van zijn team.

Andere prijzen worden nog meer gerespecteerd, zoals de prijs voor de beste coachingstaf, die wordt toegekend door de community rond de LEC zelf. Van de coaches tot de spelers, casters, analisten en journalisten, iedereen kon stemmen voor de beste coaching staff van deze split.

Uiteindelijk heeft het team van MAD Lions de award gewonnen. In die coaching staff vinden we ook de Belg Christophe “Kaas” van Oudheusden terug, die werkt als strategisch coach.

Terwijl we wachten op de bekendmaking van de MVP van deze split, is de prijs een grote erkenning van de community voor het personeel van MAD Lions. Na hun geweldige run zullen de spelers er ongetwijfeld op gebrand zijn om te bewijzen dat ze er niet voor niets in de LEC play-offs. staan.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top