ESLOL : mCon LG Ultragear neemt het op tegen The Agency voor een plaats in de finale

Nieuws | Het League of Legends-team van mCon LG Ultragear was maandagavond de betere van Team 7AM in de laatste wedstrijd van de Summer Split 2022 play-offs van de Elite Series. Ze nemen het nu op tegen The Agency. Beide ploegen mogen in een onderling duel bepalen wie de tweede finalist wordt van deze split.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De play-offs van de Summer Split 2022 van de Elites Series, het regionale kampioenschap van League of Legends, schakelde maandagavond een versnelling hoger met de tweede wedstrijd van de eerste ronde. Het duel tussen mCon LG Ultragear en Team 7AM werd gewonnen door Mcon LG Ultragear met een score van 3-2. 

Team mCon opende de score in de BO5 aan het eind van het eerste spel, ondanks een grote druk op toplaner Lumerion, die profiteerde van de scaling van zijn champion Gwen. Team 7AM kwam daarna terug en won de volgende twee wedstrijden snel achter elkaar dankzij uitstekende collectieve en individuele prestaties, met name van jungler Deletus

Met de rug tegen de muur en een matchpoint tegen, begon mCon LG Ultragear aan de vierde set van de wedstrijd. En wat kan het team goed onder druk spelen! De vele pogingen van mCon om met een dive het spel te vertagen bleken te werken en het Nederlandse team nam na twintig minuten de leiding dankzij een goed geleid teamfight. 

Het team leverde een geweldige teamprestatie waardoor de spelers Baron Nashor konden grijpen om de wedstrijd naar hun hand te zetten. Een paar minuten later, viel de nexus van 7AM. De 2-2 in de BO was een feit. 

Een allesbepalende partij mocht beslissen over het lot van beide teams. Helaas voor 7AM begon de vorm van de ploeg opnieuw te wankelen rond minuut 20. De mCon's kwamen roken bloed, liepen recht op de Nexus van de tegenstander af en haalden de wedstrijd binnen.  

De grote finale van de split wordt er dus één tussen België en Nederland. KRC Genk Esports wacht ongeduldig op zijn tegenstander in de grote finale. De Nederlandse teams The Agency en mCon LG Ultragear staan woensdagavond tegenover elkaar met maar één doel voor ogen: het laatste plekje in de grote finale bemachtigen en zo ook meteen een slot voor de European Masters. 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top