Deze televisietips kunnen je dit weekend verkoeling brengen!

Films | Ook dit weekend belooft het tropisch weer te worden. Dan gaat er niets boven een avondje televisie in een (hopelijk) koelere woonkamer. Proximus Pickx brengt je enkele kijktips voor deze hete zomeravonden.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Vrijdag: Johnny English Reborn

Wie niet genoeg kan krijgen van Rowan Atkinsons streken op de Proximus VOD, moet vanavond zeker kijken naar 'Johnny English Reborn'. Daarin heeft de stuntelige geheim agent Johnny English zich teruggetrokken in een klooster. Veel rust is hem niet gegund, want onze protagonist wordt al gauw ingeschakeld om een aanslag te verijdelen op het staatshoofd van China. Naast Rowan Atkinson zien we Rosamund Pike, Dominic West en Gillian Anderson in de hoofdrollen. De film was een bescheiden succes in 2011 met een opbrengst van 159,9 miljoen euro. 

Bekijk ‘Johnny English Reborn’ op vrijdag 15 juli om 21u35 op VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil. 

French Kiss

Het is alweer even geleden dat we een romcom hebben getipt en 'French Kiss' is hiervoor de ideale film. Het verhaal draait rond de Amerikaanse lerares Kate (Meg Ryan), zij ontdekt dat ze zich over haar vliegangst kan zetten wanneer haar echtgenoot haar in Parijs bedriegt met een andere vrouw. Tijdens de vlucht leert ze de Fransman Luc (Kevin Kline) kennen. Hij belooft haar te helpen om het hart van haar man te heroveren, maar eigenlijk voert hij iets in zijn schild...

Bekijk ‘French Kiss’ op vrijdag 15 juli om 23u10 op VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil. 

Zaterdag: De Helaasheid der Dingen

Als je er zaterdagavond echt een lange filmavond van wil maken, is VTM opnieuw the place to be. De zender serveert eerst 'De Helaasheid der Dingen', een komisch drama van Felix van Groeningen uit 2008 op basis van het meervoudig bekroonde gelijknamige boek van Dimitri Verhulst. De film over het familieleven van de dertienjarige Gunther Strobbe loste de verwachtingen in en werd meerdere keren gelauwerd, onder meer op het Filmfestival van Oostende en de Vlaamse Filmprijzen.

Bekijk ‘De Helaasheid der Dingen’ op zaterdag 16 juli om 20u35 op VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil. 

La La Land

Na 'De Helaasheid der Dingen' kan je je filmavond verderzetten met 'La La Land'. Met een film die zes Oscars en vijf Bafta's heeft gewonnen, zal je filmavond vast niet op een teleurstelling uitdraaien. In 'La La Land' zien we hoe de serveerster Mia (Emma Stone) ervan droomt om actrice te worden. Wanneer ze de jazzmuzikant Sebastian (Ryan Gosling) ontmoet, lijken ze voor elkaar voorbestemd. Het is maar de vraag of hun liefde bestand is tegen de verleidingen van het hectische leven van Hollywood. 

Bekijk ‘La La Land’ op zaterdag 16 juli om 22u45 op VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Zondag: King of the Cruise

De Nederlandse filmmaakster Sophie Dros heeft een patent op het volgen van opmerkelijke mensen voor haar documentaires. In 'King of the Cruise' volgt ze Ronald Busch Reisinger van Inneryne, een Schotse baron. Ronnie beschikt over een groot fortuin en slijt zijn dagen op cruises, waar hij graag opschept over zijn status en zijn levensverhalen. Gaandeweg slaagt Dros erin om Ronnies schild te doen zakken. Wanneer Ronnie na veel aarzelen over zijn moeder vertelt, ontdekt Dros wat hem motiveert om te leven zoals hij nu doet.

Bekijk ‘King of the Cruise’ op zondag 17 juli om 23u30 op Canvas of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil. 

American History X

In deze bekroonde dramafilm uit 1998 zien we hoe twee broers uit Los Angeles betrokken raken bij het geweld van een groep neonazistische skinheads. Derek Vinyard (Edward Norton), de oudere broer, werpt zich aanvankelijk op als leider van de skinheads maar komt tijdens een gevangenisstraf tot inkeer. Hij moet daarna machteloos toezien hoe zijn jongere broer Danny (Edward Furlong) van het rechte pad afwijkt.  Norton kreeg voor deze film een verdiende Academy Award.

Bekijk ‘American History X’ op zondag 17 juli om 21u40 op Play6 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil. 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top