Kijk deze week extra lang naar televisie met deze kijktips!

Films | Tijdens de langste dagen van het jaar kan je extra veel naar televisie kijken. Gelukkig zijn daar deze week weer heel wat leuke films op te zien. Welke dat zijn, lees je hier!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Dolly: The Sheep That Changed the World

In deze unieke documentaire blikken we terug op de creatie van Dolly, het allereerste gekloonde schaap dat in 1996 het levenslicht zag. De Schotse wetenschappers die er toen in slaagden om het schaap te klonen, vertellen in deze unieke documentaire meer over hun ontdekking en wat die voor de wetenschap heeft betekend. We ontdekken wat er in de laboratoria is gebeurd, maar ook wat de impact van Dolly is geweest op de rest van de wereld.

Bekijk Dolly: The Sheep That Changed the World op maandag 4 juli  om 22u15 op Canvas of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Dirty Dancing

Frances Houseman (Jennifer Grey) gaat in de zomer van 1963 met haar gezin op vakantie in een vakantiepark in de Amerikaanse bergen. Ze ontdekt dat de animatoren van het park nog tot in de late uurtjes feestjes bouwen en ook zeer goed kunnen dansen. Haar oog valt meteen op Johnny (Patrick Swayze), een van de meest opvallende figuren van het gezelschap. Frances, door iedereen Baby genoemd, voelt zich tot hem aangetrokken en probeert vervolgens toenadering te zoeken.

Bekijk ‘Dirty Dancing’ op dinsdag 5 juli om 20u30 op VTM2  of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Sport/vrouw

In deze laatste aflevering van Sport/vrouw zien we hoe Belgische vrouwelijke topsporters omgaan met hun leven in de spotlights. Sommigen schrikken van vele online (haat)reacties, terwijl anderen hun publieke imago aanwenden om onrechtvaardigheid aan te klagen en heel wat zaken in de wereld te veranderen. De sporters vertellen ook over hun idolen en wat die voor hen betekenen.

Bekijk ‘Sport/vrouw’ op woensdag 6 juli om 22u15 op Eén, of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

The Terminal

Viktor Navorski (Tom Hanks) is een inwoner van het fictieve land Krakovia. Bij zijn aankomst (vanuit dat land) op JFK Airport in New York krijgt de man te horen dat hij de Verenigde Staten niet meer binnen mag, dit omdat er een staatsgreep heeft plaatsgevonden in zijn huidige land. Zijn papieren worden ongeldig verklaard en hierdoor zit hij tijdelijk zonder land. Omdat er niets anders opzit dan te wachten, besluit hij zijn leven op te bouwen binnen de muren van de luchthaven.

Bekijk ‘The Terminal’ op donderdag 7 juli om 20u30 op Play5, of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

About Time

De 21-jarige Tim Lake (Domhnall Gleeson) ontdekt dat hij kan tijdreizen. Zijn vader vertelt hem dat dit een voorrecht is van alle mannen uit zijn familie en dat hij er voorzichtig mee moet omspringen. Hij kan enkel tijdreizen naar gebeurtenissen in zijn eigen leven en besluit om terug te keren naar zijn verleden en daar een vriendin te zoeken. Hij ontmoet Mary (Rachel McAdams), en de twee worden verliefd. Maar door een toevallige fout bij het tijdreizen zorgt hij ervoor dat hij haar nooit meer kan ontmoeten. Helaas voor Tim ontdekt hij ook dat hij ongelukken en verdriet in zijn familie niet kan vermijden.

Bekijk ‘About Time’ op vrijdag 8 juli om 22u40 op Play5, of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top