MSI 2022: Een goede loting voor G2 Esports

Nieuws |

Riot Games onthulde eerder deze week de groepsloting voor de Mid-Season Invitational 2022. G2 Esports, geplaatst in Groep C samen met vertegenwoordigers van Noord-Amerika en Oceanië, ontloopt het grootste team in het toernooi.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De loting kan een cruciaal moment zijn voor teams die meedoen aan de twee intercontinentale toernooien in het wereldwijde circuit van League of Legends: de Mid-Season Invitational en de World Championships. De loting bepaalt tegen welke rosters een team in de groepsfase zal spelen, en de voortgang van een team hangt daar vaak van af. Chinese en Koreaanse organisaties staan bijvoorbeeld bekend als rosters van een veel hoger niveau dan de rest van de wereld.

Het Europese G2 Esports mag zich gelukkig prijzen na de loting voor de Mid-Season Invitational 2022, die eerder deze week plaatsvond. Tijdens de groepsfase van het evenement zullen ze het opnemen tegen de LCS Spring Split-kampioenen Evil Geniuses en ORDER, vertegenwoordiger van de Oceanic League (OCL).In theorie maakte G2 Esports geen schijn van kans tegen de Chinese en Koreaanse teams in de eerste ronde. Dankzij de goede resultaten van onze regio tijdens de laatste internationale competities, zat G2 Esports in dezelfde poule als T1, dat zich na een ongelooflijke reeks kwalificeerde, en RNG, dat de competitie vanop afstand zal spelen. Zij konden dus onmogelijk tegen elkaar uitkomen.

De reden waarom Europa in een groep van drie teams zit, is dat er geen vertegenwoordiger van de CIS-competitie in de competitie zit. De LCL Spring Split 2022 werd afgelast vanwege de Russische invasie in Oekraïne eind februari.

De MSI Group Stage wordt gehouden in de Busan Esports Arena, terwijl de Rumble Stage en de Play-offs in de Bexco Exhibition Hall 1 plaats zullen vinden. Intussen heeft Riot Games aangekondigd dat de planning van het toernooi is gewijzigd. De Rumble Stage gaat door van 20 tot 24 mei. We zien jullie op 10 mei voor de start van de competitie!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top