Mid-Season Invitational: volgende editie zou doorgaan in Busan

Door Proximus

Deel dit nieuws

De volgende Mid-Season Invitational vindt plaats in Busan, Zuid-Korea. Als we de laatste geruchten die op het web circuleren tenminste mogen geloven. Die werden onlangs versterkt door verklaringen van T1-CEO Joe Marsh. De competitie zal naar verwachting rond eind april van start gaan.

Terwijl teams nog bezig waren met het reguliere seizoen van de verschillende liga’s van League of Legends, circuleerden er al geruchten over de locatie van de Mid-Season Invitational, de inter-segmentcompetitie die de kampioenen van de verschillende circuits verzamelt. Volgens de geruchten zal het toernooi doorgaan in Busan, Zuid-Korea.

Die geruchten werden deze week min of meer bevestigd tijdens de stream van voormalig Cloud9-coach Nick “LS” De Cesare. Die ontving de CEO van de Koreaanse organisatie T1, Joe Marsh. Marsh heeft misschien zijn mond voorbij gepraat toen hij de reis van het Franse team Karmine Corp naar Korea besprak.

Een terugkeer naar Zuid-Korea

Wanneer de locatie van de bootcamp van KCorp ter sprake komt, zegt Joe Marsh: “Ik hoop dat ze naar Busan komen. Ik zal er zijn voor MSI.” LS vraagt hem dan “Wacht, zal MSI in Busan doorgaan?”. Je voelt de verlegenheid van Faker’s baas, die zijn stommiteit meteen doorheeft. “Schakel de clips uit!”, roept hij met een humoristische ondertoon.

Natuurlijk is dit geen officiële bevestiging. Maar gezien de reactie van Marsh kunnen we ons moeilijk voorstellen dat deze informatie vals is.

Indien dit wordt bevestigd, zou het de terugkeer van internationale wedstrijden naar Zuid-Korea betekenen. Het land was voor het laatst gastheer van een groot toernooi in 2018, met de Worlds van dat jaar.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top