Eigen programma's

Door MF

Deel dit nieuws

'Fresh'

'Fresh' is een originele productie op Pickx+, gloednieuw en exclusief. Presentatrice Ianthe Tavernier vertelt je met veel enthousiasme over de laatste trends op het internet in ‘Fresh Viral’. In ‘Fresh Music’ krijg je een update over (het werk van) je favoriete artiesten via interviews en een blik achter de schermen. Tot slot neemt Ianthe je in ‘Fresh Screens’ mee in de filmwereld met interviews met topacteurs, een kijkje op (inter)nationale filmsets en tips over films die eraan komen!


'Unplugged+'

Tijdens ‘Unplugged+’ in ‘Fresh Music’, laten vijf Vlaamse muzikanten via akoestische optredens in hun ziel kijken. Bij presentatrice Ianthe Tavernier blikken ze terug op muziek die voor hen belangrijk geweest is én tonen ze hun eigen muziek op een unieke, kwetsbare manier. Laat je verrassen door Sandra Kim, Udo, The Starlings, TheColorGrey en Belle Perez.


'Saartje'

In de talkshow ‘Saartje’, exclusief te zien bij Pickx+, waagt Saartje Vandendriessche zich voor het eerst aan de rol van talkshowhost. En dat doet ze goed! Haar gesprekken met BV’s worden gestuurd door woorden die gedropt worden, waardoor alles heel ontspannen en los verloopt. Het is net ‘keuvelen in de huiskamer’, zegt Saartje zelf. Geniet mee vanuit je eigen woonkamer met een kopje thee!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top