Deze week nieuw op Netflix

Films |

Geen films en series meer om op Netflix te kijken? Geen paniek! Elke week verrijkt het platform zijn catalogus met nieuwe programma's om te verslinden. Hier is een selectie van de nieuwigheden die u deze week kunt ontdekken.

 

Door Pickx

Deel dit nieuws

History Of Swear Words

Netflix start het nieuwe jaar met een atypische reeks. De nieuwe serie is educatief bedoeld maar zit ook boordevol humor. De oorsprong van beledigingen wordt onderzocht, net als de invloed ervan op onze cultuur. Acteur Nicolas Cage kreeg de eer om de unieke show te presenteren. Hij is de geknipte persoon om een stel experts en historici te ontmoeten die uitleg geven over de etymologie van het ‘vloeken’.

De serie heeft zes afleveringen van ongeveer 20 minuten. History Of Swear Words is vanaf vijf januari te bekijken op Netflix.

Surviving Death

Netflix lanceert deze week nog een andere docu-serie. De documentaire ‘Surviving Death’ gaat over het leven na de dood. Dankzij diepgaande onderzoeken gaat de serie in op vragen die de mensheid al sinds jaar en dag bezighouden: ‘wat gebeurt er na de dood?’. In zes afleveringen wordt het innovatieve onderzoek gepresenteerd, bovendien komen er ook een reeks interviews met mensen die een bijna-doodervaring beleefden, aan bod. 

Kijk vanaf zes januari naar Surviving Death op Netflix. 


Pieces of a Woman

Martha en Sean Carson staan op het punt om een kind te krijgen. Toch loopt het mis, want bij de bevalling duiken problemen op waardoor Martha de baby verliest. De tragedie breekt het gezin en de jonge vrouw, die geïsoleerd raakt van haar geliefden. Ze moet leren rouwen en leren leven met het verlies. De speelfilm is een ontroerend portret van een vrouw die probeert recht te kruipen na een zwaar verlies. De hoofdrol wordt gespeeld door Vanessa Kirby. De actrice won een prijs op het filmfestival van Venetië voor haar verbluffend optreden in ‘The Crown’. 

Vanaf zeven januari kan je op Netflix kijken naar Pieces of a Woman

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top