Nieuw op Netflix deze week

Films | Ben je klaar met al je films en series? Geen paniek! Netflix voegt elke week nieuwe shows en films toe zodat de bingewatcher nooit op zijn honger moet blijven zitten. Proximus Pickx heeft alvast een paar nieuwigheden geselecteerd die je deze week zeker niet mag missen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

The Boys in the Band

Dit Amerikaans LGBTQ-drama is gebaseerd op een theaterstuk dat in 1968 op Broadway kwam. Aan de Upper East Side gaat een verjaardagsfeestje mis. Zeven vrienden staan oog in oog met een verrassingsgast. Een drankspel maakt de tongen los en zorgt meteen voor een geladen sfeer. Gevoelens van wrok en onuitgesproken waarheden, die tot dan toe altijd geheim waren gebleven, komen plots naar boven. De cast? Jim Parsons neemt de hoofdrol voor zijn rekening als Michael, Zachary Quinto kruipt in de huid van ‘birthday boy’ Harold en Matt Bomer speelt de rol van Donald.
 
‘The Boys in the Band’ is vanaf 30 september beschikbaar op Netflix.

Dick Johnson Is Dead

Wat is er moeilijker in het leven dan de dood van een geliefde meemaken? Om zich voor te bereiden op de overmijdbare dood van haar bejaarde vader, ensceneert de Amerikaanse actrice en regisseur Kirsten Johnson mogelijke manieren waarop haar vader kan komen te gaan. De 80-jarige dementerende vader gaat mee in de zwarte humor van zijn dochter. Een grappige film die iedereen aanspreekt en bij velen een gevoelige snaar zal raken.  
 
Netflix brengt de komische documentaire uit op 2 oktober.
 

Whose Vote Counts, Explained

De Amerikaanse verkiezingen naderen snel. Wordt Donald Trump opnieuw benoemd voor een termijn van vier jaar? Amerika zal op 3 november een besluit nemen. Intussen biedt Netflix een minidocumentaireserie aan om het Amerikaanse kiessysteem te ontcijferen en beter te begrijpen. Een democratie waar niet alle stemmen evenveel gewicht in de schaal leggen... In deze documentaire horen we in voice-over de stemmen van Leonardo Di Caprio, Selena Gomez en John Legend.
 
De miniserie kan je bekijken vanaf 28 september.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top