Gordon Ramsay verkent al kokend de wereld in tweede seizoen Gordon Ramsay: Uncharted op National Geographic

Films | Altijd al kokend de wereld willen ontdekken? Dan zit je bij "Gordon Ramsay: Uncharted", seizoen 2 aan het juiste adres. Vanaf 31 augustus kan je elke maandag tot en met donderdag om 20u terecht op National Geographic voor Ramsays avontuurlijke culinaire reis.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Deze zomer reis je met National Geographic de hele wereld rond. In de spraakmakende National Geographic-serie "Gordon Ramsay: Uncharted" reist chef-kok Gordon Ramsay naar enkele van de meest spectaculaire en afgelegen locaties op aarde op zoek naar culinaire inspiratie, epische avonturen en culturele ervaringen die hij nooit zal vergeten. De populairste chef-kok ter wereld neemt je onder andere mee naar de ijzige fjorden van Noorwegen, de bergen vol specerijen in Zuid-India, het prachtige Indonesische eiland Sumatra en de moerassen in Cajun, Louisiana. Want zoals het motto luidt: "De beste manier om verbinding te maken met de wereld, is door ermee te koken."

Ontdek het tweede seizoen van "Gordon Ramsay: Uncharted" vanaf 31 augustus elke maandag tot en met donderdag om 20u op National Geographic, beschikbaar in het Family-pakket van Proximus Pickx!

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top