Kid Noize - The Journey!

Les Ardentes | Op 22 november zette Kid Noize de Ancienne Belgique in vuur en vlam, met nog een speciale afterparty in de Beursschouwburg erbovenop. Dat is op zich al heel goed nieuws. Maar het is ook het einde van een reis die "de man met het apenhoofd" ondernam met Proximus.

Door Pickx

Deel dit nieuws

The journey!

 

De DJ-wedstrijd

In het begin van de zomer lanceerden Proximus en Kid Noize een DJ-wedstrijd, waaruit twee laureaten gekozen werden: de DJ met de beste urban / hiphop / trap-set kreeg een plaats op het podium van Les Ardentes op 4 juli, en de DJ met de beste electro / techno / gabber-set mocht aantreden op Les Francofolies de Spa, op 20 juli. Beide winnaars mochten bovendien een persoonlijke workshop met Kid Noize meemaken, waar duchtig tips en tricks werden uitgewisseld.

Hieronder een korte impressie van de workshop, en clips van DJ Heño op Les Ardentes en DJ Z3U5 op Les Francofolies!

De workshop

DJ Heño op Les Ardentes

DJ Z3U5 op Les Francofolies

Kid Noize op Les Francofolies

Zelf speelde Kid Noize de sterren van de hemel op zaterdag 20 juli, op de Francofolies de Spa. Dag op dag 50 jaar voordien had Neil Armstrong, die deel uitmaakte van de Apollo 11-missie, als eerste mens het maanoppervlak betreden: het concert was dan ook bedoeld als hommage aan dit uniek moment in de geschiedenis!

Bekijk dit concert ook gratis op je tv,  in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx! 

The Journey's End

22/11/2019: Kid Noize speelt de AB plat en viert daarna nog verder op een exclusieve afterparty!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top