Saint-Louis (Beerschot) heeft al een nieuwe club gevonden

Challenger Pro League | Dylan Saint-Louis heeft niet lang zonder club gezeten nadat Beerschot maandag zijn contract ontbond. De aanvaller tekende dinsdagmiddag een verbintenis bij de Franse tweedeklasser ES Troyes AC (ESTAC).

Door Pickx

Deel dit nieuws

Saint-Louis zette zijn handtekening onder een driejarig contract bij het nummer vier uit de Ligue 2 en gaat zo toch weer aan de slag op het tweede niveau. Net dat leek hem in het voorbije seizoen wat te storen bij Beerschot. Saint-Louis kwam vorige zomer naar Beerschot in de veronderstelling dat de club in 1A zou spelen, maar toen duidelijk werd dat de Mannekes toch in 1B moesten starten zakte het niveau en de motivatie van de polyvalente aanvaller als een pudding in elkaar.

Eerder deze week besloten Beerschot en Saint-Louis dan ook versneld uit elkaar te gaan (de Fransman had nog een contract tot 2022), wat nu dus resulteerde in een nieuwe deal bij Troyes. De club uit het noordoosten van Frankrijk zag corona roet in het eten gooien toen ze op een vierde plaats in de Ligue 2 stonden op amper drie punten van leider Lorient.


Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top