Dallas is op zijn hoede voor Seattle, de Packers willen de Chiefs verrassen

Sport | Nu de dertiende week van de NFL voor de deur staat, weten de franchises dat ze elk punt moeten pakken die ze kunnen. De play-offs liggen immers op de loer.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Vrijdag 1 december: Dallas Cowboys - Seattle Seahawks (om 02u15 op Eleven 1, heruitzending om 16u55 op Eleven 2)

Dit duel tussen de nummers twee van de NFC East en de NFC West wordt spannend. Dallas lijkt op papier de grote favoriet na drie opeenvolgende overwinningen op rij, vooral omdat Seattle de afgelopen tijd twee nederlagen op rij heeft moeten incasseren. 

Maar schijn bedriegt, want Dallas Cowboys heeft niet bepaald het vuur uit de sloffen gelopen om deze zeges te behalen. Hun tegenstanders Washington Commanders, Carolina Panthers en de New York Giants gooien momenteel geen hoge ogen in de competitie. Seattle Seahawks kreeg op zijn beurt te maken met geduchte tegenstanders als San Francisco 49ers (31-13) en Los Angeles Rams (30-13). Het lijkt er dus op dat Dallas zich niet meteen rijk mag rekenen en voor de zege zal moeten vechten.

Maandag 4 december: Green Bay Packers - Kansas City Chiefs (om 02u20 op Eleven 1, heruitzending om 20u op Eleven 2)

Ook tijdens deze wedstrijd zullen de vonken eraf vliegen. De Chiefs hebben dit weekend in Los Angeles hun eer gered door de Raiders te verslaan, maar de jammerlijke thuisnederlaag van de regerende kampioen tegen de Eagles is nog niet vergeten. Het is ook oppassen voor de Bronco's, nummer twee van AFC West, nu ze al vijf overwinningen op rij hebben kunnen behalen.

De Packers spelen momenteel op hun best. Als derde in de NFC North zal Green Bay in de race om de play-offs ongetwijfeld er alles aan doen om de Vikings in te halen in het klassement. De ploeg uit Wisconsin kon op zijn beurt het afgelopen weekend een goede beurt maken door te winnen op het grasveld van divisieleider Detroit Lions. Maandag mikken ze op een derde succes op rij.

Volg het NFL-seizoen op de kanalen van Eleven Sports, beschikbaar in de tv-optie Pickx Sports van Proximus.

Lees ook:

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top